Interviu emotionant cu Mihai Nesu, in exclusivitate, la WOWbiz! La sase ani de la accidentul care l-a lasat paralizat, Nesu a facut marturisiri emotionante: ”Ii multumesc lui Dumnezeu pentru boala, suferinta si tot ce mi-a dat sa traiesc"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 20:45

Mihai Nesu poate fi cu usurinta considerat o inspiratie pentru toti cei din jurul lui si toti cei care ii asculta povestea.

Ramas paralizat de la brau in jos, dupa ce a suferit un accident in timpul antrenamentelor de fotbal, Mihai Nesu a descoperit o noua viata, dincolo de lacrimi, disperare, depresie si ganduri de suicid.

 

"Eu am paralizat. Nu pot sa fac nimic. Pe Pamant e suferinta multa. Dupa accident iti pui anumite intrebari, ce s-a intamplat cu viata ta? Ce rost mai are viata asta?

Nu sunt de piatra. Ramane sa lupt si sa continui viata", a spus Mihai Nesu la WOWbiz.

 

 

"Cel mai simplu e sa te lasi in mainile Domnului si sa accepti ceea ce ti se intampla. Cand eram sanatos aveam alte ganduri, nu era cu picioarele pe pamant, dar au ajuns sa mi se intample niste lucruri extraordinare si pe care le consider daruri de la Dumnezeu.

Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ca cel mai mare dar primit de la Dumnezeu este suferinta si boala. Asa ca eu incerc sa multumesc pentru ce imi este dat si sa imi dea putere sa trec peste fiecare zi", si-a continuat Mihai Nesu marturisirea.

Dupa suferinta si durerea cu care a fost incercat, Mihai Nesu si-a indreptat privirea spre credinta. Mai mult, fostul fotbalist s-a convertit de la religia catolica la cea ortodoxa.

 

"In decursul vietii mele am avut multe modele, am avut multi fotbalisti, dar dupa accident ajungi sa iti pui anumite intrebari. Ai pierdut multe, de la sanatate, la bani, la oameni dragi si te gandesti ce rost mai ai tu. Ce rost mai are viata asta cand pierzi tot? O persoana draga mi-a spus ca poate acest accident mi s-a intamplat pentru a ma apropia mai mult de Dumnezeu.

Am discutat cu preoti si diferiti oameni si am ajuns la concluzia ca scopul omului pe Pamant este dobandirea duhului sfant si la sfintenie"

 

Vezi video integral aici: