Ahmet, pe cale să fie demascat! Zeynep îl înfruntă pe cel care i-a devenit cel mai mare dușman! Aflați cum va reacționa Onur, în această seară într-un nou episod din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Zeynep are de gând să îl înfrunte pe Ahmet, în ciuda avertismentelor lansate de Onur.

Producția Aripi frânte difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, a fascinat publicul încă de la primele episoade, cu povestea impresionantă de viață a eroinei Nefise, care lupta neîncetat pentru copiii săi și pentru a-și păstra familia unită. Noi momente tensionate și situații pline de suspans se vor petrece în această seară, într-un nou episod captivant, în care personajele centrale vor înfruntă noi piedici și clipe dificile. 

Ahmet, pe cale să fie demascat! Zeynep îl înfruntă pe cel care i-a devenit cel mai mare dușman

În timp ce Muzaffer încă se mai gândește dacă o va acceptă din nou pe soția lui, Kemal profită de situație și încearcă să se apropie din ce în ce mai mult de Nefise. Simțindu-se vinovat de starea de sănătate a micuței Aysun, Kemal merge să o revadă și le va invită la un film. 

Citeste si: Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost cooptată Eliz Neşe Cagin în distribuția îndrăgitei producții și cum arată la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Pe de altă parte, Onur îl sfătuiește pe Muzaffer să renunțe la orgoliu și să o ierte pe Nefise, pentru a-și reîntregi familia.

Însă Muzaffer este în continuare sceptic atunci când vine vorba de soția lui și încă se îndoiește de sentimentele acesteia. 

Ahmet își continuă planul pus la cale împreună cu unchiul sau, însă își stăpânește cu greu sentimentele încă puternice pentru Zeynep. Acesta are de gând să își păstreze identitatea de Kartal Kara pentru a-și duce la capăt răzbunarea. 

Între timp însă, Zeynep și Onur încearcă din răsputeri să îl demaște pe Ahmet și caută dovezi palpabile pentru a-l înfruntă pe dușmanul lor. În cele din urmă, Zeynep decide să îl înfrunte de una singură pe dusmanul ei fără să îi fie teamă de posibilele lui reacții.

Deși Onur o sfătuise pe iubita lui să se vadă cu Ahmet, tânăra va ignoră sfatul lui și acționa fără să ii pese de urmări. Aflați cum va reacționa Ahmet când se va simți încolțit și ce se va întâmplă cu tânăra Zeynep, în această seară, într-un nou episod din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine este și cum arată mama actriței Deniz Bolisik, Nefise din serialul Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță de la cea care i-a dat viață!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost cooptată Eliz Neşe Cagin în distribuția îndrăgitei producții și cum arată la cinci ani de la...

Stoltenberg anunță că NATO schimbă foaia cu China: Măsuri dure pentru reducerea dependenței

Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost cooptată Eliz Neşe Cagin în distribuția îndrăgitei producții și cum arată la cinci ani de la...

Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Zeynep din serialul „Aripi frânte”. Imaginea a ajuns imediat pe Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies