Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost cooptată Eliz Neşe Cagin în distribuția îndrăgitei producții și cum arată la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2022, 16:49
aripi frante Foto(4)

Nefise si copiii sai, in serialul Aripi frante

Sursa: imdb.com

Eliz Neşe Cagin, fetița care a interpretat rolul Aysun în serialul Aripi frânte, a cucerit publicul cu gingășia și inteligența ei.

Serialul turcesc Aripi frânte (Kanatsiz Kuslar) aduce în prim plan o poveste impresionantă de viață a unei femei ce se dovedește a fi o adevărată luptătoare. Nefise (interpretată de celebra actrița Deniz Bolisik) lupta neîncetat pentru copiii săi, fiind capabilă de mari sacrificii pentru a reuși să le ofere o viață liniștită și prosperă. Cea mai mică dintre fiicele sale este sensibilă și gingașă Aysun, pe care o adoră enorm și pe care a încercat mereu să o protejeze de situațiile nefaste petrecute în familie.

Rolul sfioasei Aysun a fost jucat magistral de o fetiță extrem de inteligență și carismatică, Eliz Neşe Cagin, care avea doar șapte ani la în momentul începerii filmărilor pentru serialul Aripi franțe, însă a făcut față cu succes tuturor provocărilor impuse de scenariul dificil. 

Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte

Publicul din România a fost fascinat încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, ale serialului Aripi frânte, datorită acțiunii palpitante, a personajelor magistral conturate, dar și a distribuției de excepție.

Pe lângă actorii celebrii și deja consacrați în Turcia, se numără și câțiva actori tineri aflați la început de carieră, care au uluit cu talentul lor uriaș. Chiar și micuța Eliz Neşe Cagin, fetiță care a interpretat impecabil rolul Aysun, fiica eroinei Nefise, a uimit telespectatorii cu inteligența și talentul ei deosebit la doar șapte ani. 

Eliz Neşe Cagin s-a născut în anul 2010, în Istanbul, într-o familie modestă.

Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc și pasiunea ei pentru actorie încă de la câțiva ani, când această a fost selectată în cadrul unui câștig să participe la realizarea unor spoturi publicitare. În  anul 2017, micuța actrița a fost cooptată să joace în rolul Aysun în serialul Aripi frânte. În ciuda faptului că a fost pentru prima dată când a pășit pe un platou de filmare al unui serial turcesc, Eliz Neşe Cagin a făcut față cu brio scenariului pe care l-a interpretat și a reușit să cucerească inimile telespectatorilor încă de la primele ei apariții pe micile ecrane. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialele turcești Aripi frânte și Infidelul, de la Kanal D! Iată care sunt noile zile de difuzare!

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

În prezent, Eliz Neşe Cagin are vârstă de 12 ani și este din ce în mai hotărâtă să își urmeze marele vis de a deveni peste ani o actrița celebra și apreciată în Turcia și peste hotare. Eliz se bucură în continuare de sprijinul părinților ei și va mai face parte cu siguranță din multe producții de excepție și în viitor. 

Citeste si: Nefise trece prin momente de groază! „Salvați-mi copilul” Micuța Aysun este în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies