Cine este și câți ani are carismaticul Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebrul Faik Ergin în urmă cu două decenii, când a fost desemnat cel mai bun fotomodel al lumii!

,

Faik Ergin face parte din categoria celor mai apreciate fotomodele ale Turciei, iar în prezent se numără și printre cei mai talentați actori ai momentului!

Faik Ergin, chipesul actor care da viață personajului Kemal în serialul Aripi frânte, se numără printre cele mai apreciate modele ale Turciei. În cei peste douăzeci de ani de activitate atât pe podium cât și pe platourile de filmare, Faik Ergin a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții datorită talentului sau uriaș dar și datorită carismei sale uluitoare.

Cine este și câți ani are carismaticul Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cum arată în urmă cu două decenii celebrul Faik Ergin

Faik Ergin s-a născut în anul 1978, în İskenderun, în Provincia Hatay, Turcia, acolo unde a crescut și a copilărit. Tânărul Fauk a studiat în cadrul Liceului Anatolian Iskenderun Istiklal Makzume, iar la vârstă majoratului a decis să studieze Facultatea de Inginerie Civilă, în cadrul Universității Tehnice din Istanbul, acolo unde s-a și stabilit după încheierea studiilor. Încă din timpul facultății chipesul Faik Ergin a început să cocheteze cu modelingul și treptat acesta a devenit unul dintre cele mai apreciate modele ale Turciei.

Faik Ergin

Faik Ergin, un model talentat

[Sursa foto: Instagram Faik Ergin]

În anul 2000 tânărul Faik a fost desemnat cel mai bun model din lume în cadrul unui concurs internațional de profil. Și tot în anul 2000, Faik Ergin a fost cooptat să joace și primul lui rol într-un film artistic, intitulat Fosforlu Cevriye, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi în domeniul actoriei. Astfel, Faik a renunțat la meseria lui de baza, cea de inginer și a ales să își urmeze cele două mari pasiuni, modelingul și actoria, pe care a reușit să le îmbine perfect de-a lungul anilor.

Treptat a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în filme și seriale de televiziune, cărora le-a făcut față cu brio. Cel mai recent rol jucat a fost cel din anul 2017 în serialul Aripi frânte, în care a dat viață personajului Kemal.

Faik Ergin

Faik Ergin, un actor chipeș 

[Sursa foto: Instagram Faik Ergin]

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialul turcesc Aripi frânte, de la Kanal D,  începând din această săptămână!

Dincolo de platourile de filmare și de marile podiumuri de modă, Faik Ergin este un bărbat la fel de șarmant și ambițios, care la cei 44 de ani arată încă uluitor de bine și continuă să frângă multe inimi, fiind renumit pentru alură lui de mare cuceritor.

Faik Ergin

Faik Ergin, in serialul Aripi frante

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O recunoști? Este una dintre cele mai iubite actrițe din serialul turcesc „Aripi frânte”

Raiffeisen Bank a păgubit românii cu 22 de milioane de euro: ANPC intră la rupere în scandalul boicotării Austriei

O recunoști? Este una dintre cele mai iubite actrițe din serialul turcesc „Aripi frânte”

Zeynep în serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Tüzüngüç, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies