Cine este și câti ani are Muzaffer din serialul Aripi frânte! Vi-l mai amintiți pe celebrul actor Fatih Al în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

,

Fatih Al, care da viață personajului Muzafer în serialul Aripi frânte, se numără printre cei mai talentați și admirați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Cu o experiență pe platourile de filmare de peste două decenii, Fatih Al a cucerit publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte și astăzi se află în topul celor mai apreciați și bine cotați actori ai Turciei. Deși are 45 de ani, Fatih Al arată uluitor și se menține încă în mare formă, având multe admiratoare, însă adoră să fie burlac.

Cine este și câti ani are Muzaffer din serialul Aripi frânte

Publicul din România l-a cunoscut pentru prima dată pe carismaticul actor Fatih Al încă din anul 2014, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a interpretat magistral rolul Matrakçı Nasuh, care i-a adus mare succes la acea vreme. Iar recent îndrăgitul actor a revenit la Kanal D în producția dramatică, Aripi frânte, în rolul Muzaffer.

Suleyman Magnificul

Fatih Al in serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii

[Sursa foto: imdb.com]

Fatih Al s-a născut în anul 1976 în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat. În ciuda faptului că își dorea enorm încă din copilărie să devină un actor renumit, Fatih Al a decis la vârstă majoratului să studieze Facultatea de Istorie – Geografie a Universității din Ankara.

Fatih Al din aripi frante

Fatih Al, un actor complet

[Sursa foto: www.bolgegundem.com]

Citeste si: Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D

Însă treptat a realizat că nu va putea lucra că profesor neregăsindu-se la catedră și a decis să urmeze și Facultatea de Teatru, reușind să obțină diplomă cu brio.

După absolvire, Fatih Al a început să joace pe scenele teatrelor din Ankara, unde la un moment dat a fost remarcat de marile case de producție și a început da primească oferte de a juca în seriale de televiziune. Astfel, primul rol într-un serial a fost cel din producția Sihirli Annem, în anul 2006, care i-a adus primul pas către celebritatea mult visată.

aripi frante

Fatih Al, in serialul Aripi frânte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între 2011 și 2013, Fatih Al a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care de asemenea a însemnat încă un pas important pentru carieră lui. În 2017, celebrul actor a jucat în serialul Aripi frânte, în rolul Muzaffer, care i-a adus mare succes.
Dincolo de carieră plină cu multe reușite, Fatih Al nu s-a bucurat de același mare succes și în viață personal, deoarece nu a reușit să își întâlnească încă sufletul pereche și să își întemeieze o familie, complăcându-se cu statutul de burlac.

Fatih Al actor turc

Fatih Al, un actor talentat si apreciat

[Sursa foto: www.bolgegundem.com]

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, Onur nu renunță la Zeynep

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Gizem Günes - top 5 cele mai frumoase imagini. Actrița din serialul turcesc “Aripi frante” e foarte activă pe rețelele de socializare

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce au în comun actrița Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frante”, de la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies