Actori turci care se luptă cu boala. „Nu mă mai pot bucura de nimic''

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 18 feb 2023, 02:35

Actori turci care se luptă cu boala

Sursa: colaj foto

Actori turci care se luptă cu boala. Din cauza problemelor de sănătate, au fost nevoiți să se retragă, spre dezamăgirea fanilor serialelor turcești.

Actori turci care se luptă cu boala. Sunt frumoși, tineri și faimoși, dar în spatele zâmbetelor afișate în fața camerelor de filmare se află adevăruri dureroase. Acestea sunt problemele de sănătate pe care actorii Kerem Bursin, Can Yaman și Burak Ozcivit ar fi preferat să le țină departe de ochii publicului. 

Citeste si: Celebrități care suferă de alopecie. 5 actrițe care se confruntă cu pierderea părului

Kerem Bursin a ajuns pe mâna medicilor

În urmă cu ceva vreme, actorul turc Kerem Bursin a avut nevoie de îngrijiri medicale pe fondul unor stări de epuizare fizică și slăbiciune. Actorul le-a declarat atunci jurnaliștilor că problemele de sănătate ar fi fost cauzate de o suprasolicitare profesională, petrecând multe ore pe platorurile de filmare.

Deși nu a vrut să declare mai mult, presa din Turcia a scris că actorul ar suferi de diabet și din această cauză a ajuns pe mâna medicilor.

Kerem Bursin s-a născut pe 4 iunie 1987 în Istanbul şi a devenit cunoscut după rolurile avute în serialele Güneşi Beklerken (2013−2014), Şeref Meselesi (2014−2015) and Sen Çal Kapımı (2020–2021).

Citeste si: „Sultana Hurrem„, în pragul sinuciderii. Drama care a distrus-o pe frumoasa Meryem Uzerli din serialul Suleyman Magnificul

Can Yaman a fost spitalizat de două ori

Un alt actor turc cu probleme de sănătate este Can Yaman care a fost spitalizat de două ori din cauza unor afecțiuni oculare. Ochii actorului erau extrem de sensibili la lumină, iar în ultima perioadă acesta nu mai putea renunța la ochelarii fotocromatici.

După ce a fost nevoit să părăsească în repetate rânduri platourile de filmare din cauza acestor probleme, în cele din urmă Can Yaman a fost supus unor intervenții chirurgicale.

Operația a fost un succes, iar în ultimele sale apariții actorul a fost surprins fără ochelarii fotocromatici pe care îi purta de aproximativ 3 ani.

În ultima vreme însă, o altă problemă i-a dat de furcă îndrăgitului actor de seriale turcești. Acesta ar fi fost părăsit de Dilleta Leotta, o frumoasă italiancă pe care actorul și-ar fi dorit să o ducă la altar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că acesta a cerut-o în căsătorie după numai câteva luni de când s-au cunoscut și ar fi făcut presiuni asupra vedetei din Italia să se căsătorească cât mai repede. Deși Diletta Leotta era îndrăgostită la rândul ei de actor, ea ar fi preferat să nu se grăbească înainte de a face marele pas și nu a înțeles presiunile pe care Can Yaman le făcea asupra ei. 

Citeste si: „Zuleyha„ s-a despărțit de iubit. Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek plănuia să se căsătorească

Presa din Italia a scris că frumoasa blondă nu și-ar fi dorit să se grăbească spre pasul cel mare, având în vedere că în urmă cu ceva vreme s-ar fi despărțit de fostul ei logodnic, boxerul Daniele Scardina, tot înainte de nuntă.

Un alt lucru care ar fi creat probleme între cei doi ar fi fost mama actorului turc, care se pare că nu era de acord cu alegerea fiului ei. Mai mult, Can Yaman începuse să fie coleric și să îi facă deja scene de gelozie frumoasei sale iubite. 

După ce s-au despărțit, femeia care a refuzat să se căsătorească cu Can Yaman nu a mai fost văzută în compania faimosului actor turc, iar șansele ca cei doi să mai formeze un cuplu sunt foarte mici. 

Burak Ozcivit nu se mai poate bucura de viață  

Actorul turc Burak Ozcivit a cerut ajutorul medicilor atunci când starea lui psihică s-a deteriorat, iar viața nu îi mai oferea nicio bucurie sau satisfacție, deși material avea totul: faimă, recunoaștere la nivel internațional și bani. Nimeni din toate acestea nu mai aveau nicio valoare pentru Burak Ozcivik, care ajunsese să se izoleze și să se lupte cu depresia.

„Am tot ce mi-am dorit în viață. Merg la Paris să beau o cafea, călătoresc mult, am fost în Orientul Mijlociu, dar acum nu mă pot bucura de nimic... „, le-a declarat Burak Ozcivit medicilor care l-au tratat.

Din cauza bolii, actorul s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o vreme, iar în tot acest timp a avut-o alături pe soția sa, Fahriye Evne.

Actorul de seriale turcești care a cucerit inima românilor cu rolul boierului Malkoçoğlu Bali din serialul fenomen difuzat de Kanal D, „Suleyman Magnificul„, are o strânsă legătura cu liderul cecen apropiat lui Vladimir Putin, Ramzan Kadîrov. 

Citeste si: Cinci actori care s-au retras după ce au descoperit că suferă de o boală

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca îndrăgitul actor turc, Burak Özçivit să aibă vreo legătură cu sângerosul lider cecen, Ramzan Kadîrov,  direct implicat în războiul pornit de Rusia împotriva Ucrainei la data de 24 februarie 2022. 

Date despre legătura dintre actorul turc Burak Ozcivit și liderul regiunii Cecenia au început să apară încă din anul 2018, atunci când liderul cecen a vizitat platourile de filmare ale serialului Diriliș Ertugrul.