„Zuleyha„ s-a despărțit de iubit. Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek plănuia să se căsătorească

,
Zuleyha s-a despărțit de iubit. Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek trebuia să se căsătorească 

Zuleyha s-a despărțit de iubit. Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek trebuia să se căsătorească 

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek]

Frumoasa actrita Hilal Altinbilek, protagonista serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha„ s-a despărțit de iubit. Cine este bărbatul cu care „Zuleyha„ plănuia să se căsătorească.


In articol:

Frumoasa actrita Hilal Altinbilek, protagonista serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha„, difuzat de Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00, s-a despărțit de iubit, scrie presa străină.

Află cine este bărbatul alături de care „Zuleyha„ își făcuse planuri de căsătorie și care este detaliul care a anunțat ruptura dintre ei. 

Protagonista serialului „Zuleyha„, actrița Hilal Altinbilek, s-a despărțit de iubit 

Deși cariera frumoasei actrițe de seriale turcești Hilal Altinbilek se bucură de o ascensiune extraordinară, nu același lucru se poate spune și despre viața amoroasă a acesteia. 

Protagonista serialului „Mă numesc Zuleyha„, difuzat de Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00, s-a despărțit recent de bărbatul alături de care își făcuse planuri de căsătorie, scrie presa din Turcia. 

Citeste si: Can Yaman a cerut-o în căsătorie, dar ea l-a părăsit. Cine este femeia care i-a spus „NU„ îndrăgitului actor turc  

Hilal Altinbilek, considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din Turcia, a pus capăt relației de dragoste începute în luna iulie 2021, potrivit shkmgmcnuh.org. 

Bărbatul alături de care frumoasa „Zuleyha„își făcuse planuri de căsătorie este faimos în Turcia și a avut, în trecut, o relație cu modelul Adriana Lima. 

În ultima perioadă „Zuleyha„ nu a mai fost surprinsă alături de iubitul ei, iar detaliul care i-a făcut pe juraliștii turci să scrie că cei doi s-a despărțit a fost momentul în care actrița Hilal Altinbilek a încetat să-l mai urmărească pe acesta pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Kanal D, locul I în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”, la nivelul întregii țări și la orașe  

Cine este bărbatul cu care „Zuleyha„ plănuia să se căsătorească 

Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek trebuia să se căsătorească

Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek trebuia să se căsătorească

[Sursa foto: Instagram Metin Hara]

Bărbatul cu care „Zuleyha„ plănuia să se căsătorească, potrivit jurnaliștilor turci, este nimeni altul decât Metin Hara, celebrul scriitor turc care în trecut s-a iubit și cu modelul brazilian Adriana Lima. 

Metin Hara este un autor turc în vârstă de 40 de ani, vindecător spiritualist și speaker motivațional. Născut cu o tulburare genetică care i-a afectat viața de zi cu zi, Hara și-a dat seama că deține puteri de vindecare în timp ce era în adolescență.

Bărbatul alături de care actrița Hilal Altinbilek a trăit o frumoasă poveste de dragoste s-a născut cu o tulburare genetică care l-a împiedicat să ducă o viață obișnuită de-a lungul copilăriei.

Fostul iubit al protagonistei rolului  „Zuleyha„ a fost adesea internat în spital și a trebuit să depindă de alții pentru că nu se putea descurca singur, potrivit thefamouspeople.com. 

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 105, subtitrat în limba română VIDEO. Cutremur pentru Zuleyha, dispare Demir!

Lucrurile au luat o altă întorsătură pentru acesta când a ajuns la vârsta de 15 ani și a recunoscut că se poate vindeca prin simpla atingere. Prietenii și familia, deși inițial sceptici, au înțeles că Metin Hara posedă puteri care depășeau sfera înțelegerii normale.

Bărbatul cu care „Zuleyha„ plănuia să se căsătorească a fost ajutat de prietena mamei sale, care s-a asigurat că este îndrumat în a-și folosi puterile extraordinare de către cei mai buni profesioniști.

Citeste si: „Sultana Hurrem„, în pragul sinuciderii. Drama care a distrus-o pe frumoasa Meryem Uzerli din serialul Suleyman Magnificul

Metin Hara a urmat în paralel studiile spirituale și cele științifice despre corpul uman,  studiind kinetoterapia și reabilitara la Facultatea de Medicină Capa din Istanbul. Acesta a fost doar începutul lungii călătorii spirituale și de vindecare a lui Hara, care l-a făcut celebru. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Cum reușește Carmen Harra să atragă banii. Metoda care a ajutat-o să devină milionară

Anunțul zilei vine de la ministrul Boloș: România a finalizat documentația pentru accesarea a 44 de miliarde de euro

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lidia Buble se află în vacanță alături de un bărbat misterios. Detaliul care a dat-o de gol pe îndrăgita artistă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies