Cine este și câți ani are Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul principal, Nefise, în noul serial Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D! Iată cum arată superba actriță, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

,
Deniz Bolışık din serialul Aripi frante

Deniz Bolışık, o actriță desăvârșită

[Sursa foto: Instagram Deniz Bolışık]

O nouă producție de excepție va fi difuzată la Kanal D, din 4 iulie 2022. Iată cine este Deniz Bolışık, actrița care dă viață personajului Nefise.

Fanii serialelor turcești au un mare motiv de bucurie deoarece Kanal D aduce în aceasta vară, mai precis din 4 iulie 2022, o nouă producție de succes, intitulată Aripi frânte (cu titlul original: Kanatsiz Kuslar), care va ajunge cu siguranță la inimile telespectatorilor. Noul serial prezintă o impresionantă poveste de viață a unei familii greu încercate de soarta și care se va lupta din răsputeri să facă față tuturor piedicilor și greutăților apărute.

Producția Aripi frânte va fi difuzată din 4 iulie, de luni până miercuri, de la ora 20:00 și va aduce în atenția publicului actori tineri extrem de talentați și de apreciați în Turcia.

Cine este și câți ani are Deniz Bolışık, actrița care interpretează rolul principal, Nefise, în noul serial turcesc Aripi frânte

Povestea dramatică o aduce în prim plan Nefise (interpretată de celebra actrița Deniz Bolışık), o mama necăjită, care după moartea subită a soțului ei a rămas cu patru copii în grijă: Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), pentru care are de gând să se sacrifice oricând și să lupta neîncetat pentru bunăstarea lor.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

seriale turcesti la Kanal D

Deniz Bolışık, in serialul Aripi frante

[Sursa foto: Instagram Deniz Bolışık]

Actrița Deniz Bolışık s-a născut în anul 1982, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat. Părinții ei i-au descoperit talentul actoricesc încă din adolescență și au decis să își susțină fiica pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița.

Însă la vârstă majoratului, Deniz și-a schimbat opțiunile și a hotărât să studieze mai întâi Facultatea de Economie, în cadrul Universității Dokuz Eylül și ulterior a realizat că nu poate să renunțe nici la actorie și atunci s-a înscris și la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorul de Stat al Universității Hacettepe, devenind în cele din urmă atât economist cât și actriță.

Deniz Bolışık

Deniz Bolışık, o actriță completa

[Sursa foto: televizyongazetesi.com]

Deniz a început să joace pe scenele teatrelor din Ankara încă din anul 1998, în diverse piese de mare succes. Treptat a început să fie remarcată și de marile case de producție din Turcia, iar în anul 2006 a fost cooptată să joace în primul serial de televiziune, Kırık Kanatlar. Au urmat apoi multe roluri importante în seriale și în filme artistice care i-au adus succes. În anul 2017 frumoasa actrița a acceptat să joace în distribuția serialului Aripi frânte, în rolul Nefise, o mama singură care a luptat aprig pentru toți cei patru copii ai săi. În anul 2008 a jucat primul rol într-un film artistic, Kelebek, care de asemenea a însemnat o mare reușită pentru carieră ei.

seriale turcesti la Kanal D

Deniz Bolışık, o actriță admirata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Deniz Bolışık]

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgită actrița Deniz Bolışık este o femeie extrem de discretă când vine vorba despre viață ei personală. Aceasta își dorește mereu să vină în atenția publicului doar cu reușitele sale pe plan profesional și nu cu aspecte din viață privată. Dacă in anul 2017, celebra actrița își vopsise parul brunet pentru a respecta cerințele scenariului pentru serialul Aripi frânte, in prezent frumoasa Deniz este o blondă superbă. 

Deniz Bolışık

Deniz Bolışık, schimbare spectaculoasa de look

[Sursa foto: Instagram Deniz Bolışık]

Citeste si: Cine este și câți ani are Gizem Güneş, actrița care interpretează rolul Cemre în noul serial turcesc Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de...

Este dezastru în Europa, din cauza sancțiunilor impuse: Elveţia a rămas fără medicamente

Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de...

Din 4 iulie, un nou serial turcesc va cuceri inimile românilor: “Aripi frânte” 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies