Cine este și câți ani are Gizem Güneş, actrița care interpretează rolul Cemre în noul serial turcesc Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D!

,
Gizem Güneş din serialul aripi frante

Gizem Güneş, actrița care interpretează rolul principal în serialul „Aripi frânte”

[Sursa foto: Instagram Gizem Güneş ]

Din 4 iulie o nouă producție turcească va debuta la Kanal D. Iată cine este Gizem Güneş, actrița care dă viață personajului Cemre în serialul Aripi frânte


In articol:

Gizem Güneş este actrița care va juca rolul Cemre în noul serial „Aripi frânte”, ce va fi difuzat din 4 iulie la Kanal D. Superba Gizem Güneş are doar 26 de ani, însă a acumulat peste un deceniu de experiență pe platourile de filmare, deoarece a început să joace încă de le vârstă de 12 ani și de atunci și-a dorit enorm să își construiască o carieră strălucită în domeniul actoriei.

Cine este și câți ani are Gizem Güneş, actrița care joacă rolul Cemre în noul serial turcesc „Aripi frânte”?

Gizem Güneş s-a născut pe 30 noiembrie în anul 1995, în Istanbul, acolo unde a crescut alături de fratele ei și au primit o educație aleasă din partea părinților lor. Deși visa încă din copilărie să devină o actrița celebra și chiar a luat contact cu platourile de filmare de la vârstă de 12 ani, la vârstă majoratului, frumoasa Gizem a decis să studieze Facultatea de Limbi Străine, secția de Predare a limbii franceze, în cadrul Universității Marmara.

Citeste si: Din 4 iulie, un nou serial turcesc va cuceri inimile românilor: “Aripi frânte” 

Gizem Güneş

Gizem Güneş, o tanara speranta a cinematografiei din Turcia

[Sursa foto: haberler.com]

Gizem Güneş a luat contact cu platourile de filmare încă de la vartă de 12 ani, mai precis în anul 2007, când în urmă unui câștig a fost selectată să joace în distribuția serialului Binbir Gece (1001 de nopți), în care actorii principali au fost celebrii Berguzar Korel și Halit Ergenc.

În anul 2011 a fost cooptată să joace în distribuția unui film artistic, intitulat Moya-Hitit Yıldızı, în care de asemenea a făcut față cu brio, deși avea doar 16 ani. Însă tânăra Gizem nu s-a oprit ci a continuat să persevereze și să participe la noi câștiguri deoarece se îndrăgostise de actorie și își dorea să evolueze. Anii au zburat, iar astăzi, frumoasă Gizem Gunes se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Gizem Güneş

Gizem Güneş va da viata personajului Cemre in serialul Aripi frante

[Sursa foto: Instagram Gizem Güneş ]

În anul 2017, superba actriță a fost cooptată să joace în serialul Kanatsız Kuşlar (Aripi franțe), în rolul Cemre, o tânără frumoasă și ambițioasă. Un rol dificil dar interesant, care i-a adus indragitei actrițe un plus de notorietate atât în Turcia, cât și în țările în care a fost difuzat serialul.

Gizem Güneş

Gizem Güneş, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Gizem Güneş ]

Citeste si: Cine este și câți ani are Melis Tüzüngüç, actrița care interpretează rolul principal în serialul turcesc „Aripi frânte”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând din luna iulie!

FOTO | Ambasada ucraineană de la Praga a fost vandalizată cu vopsea roşie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Din 4 iulie, un nou serial turcesc va cuceri inimile românilor: “Aripi frânte” 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies