Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

,
seriale turcesti la Kanal D

Un nou serial turcesc de excepție va începe la Kanal D din 4 iulie 2022

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Serialul de excepție Aripi frânte aduce în atenția publicului, actori apreciați și admirați pentru talentatul lor desăvârșit.


In articol:

Producția turcească Aripi frânte, al cărei titlu original este Kanatsiz Kuslar, va începe la Kanal D din dată de 4 iulie 2022 și va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Serialul va aduce în prim plan o poveste dramatică a unei familii din Istanbul, ce va demonstra faptul că oricât de dificilă ar fi viață, iubirea și speranța dau mereu putere oamenilor greu încercați de destin pentru a merge mai departe și pentru a reuși să depășească orice obstacol.

Cine sunt actorii din noul serialul turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D

Fascinanta poveste a serialului Aripi frânte este pusă în scenă de actori turci remarcabili, extrem de talentați, care vor intra perfect în pielea personajelor lor și vor cuceri telespectatorii cu farmecul lor aparte. În centrul acțiunii sunt personajele principale, Zeynep (interpretată de celebra actrița Melis Tüzüngüç), Emre (jucat de actorul Emir Ozden), Cemre (interpretată de talentata actrița Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin, o fetiță extrem de talentată), care ajung într-o situație extrem de dificilă după moartea tatălui lor.

Aceștia se mai pot baza doar pe mama lor, Nefise (personaj interpretat de celebra actrița Deniz Bolisik), cea care este dispusă să facă orice sacrificiu de dragul copiilor ei.

Melis Tüzüngüç care va da viață eroinei serialului Aripi frânte, Zeynep

Superbă Melis Tüzüngüç este actrița care va juca rolul central în nouă producție „Aripi frânte” care va debuta pe 4 iulie, la Kanal D. Renumită actriță va interpreta magistral personajul Zeynep în distribuția serialului și va lupta neîncetat pentru bunăstarea familiei sale.
Melis Tüzüngüç a venit pe lume în Istanbul, în anul 1994, dar întreagă copilărie și-a petrecut-o în orașul Izmit. La vârsta adolescenței aceasta s-a mutat împreună cu familia ei în Istanbul, acolo unde a urmat liceul și apoi facultatea.

Citeste si: Cine este și câți ani are Melis Tüzüngüç, actrița care interpretează rolul principal în serialul turcesc „Aripi frânte”

Melis Tüzüngüç

Melis Tüzüngüç, o actrita completa

[Sursa foto: www.turkishdrama.com]

Pentru că și-a descoperit încă din copilarie pasiunea pentru actorie, Melis a participat la un prim casting încă de la vârstă de 15 ani, în serialul Yildiz Masali. Iar ulterior tânăra actrița a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale de televiziune, deoarece a dovedit un talent uluitor. După absolvirea liceului Melis Tüzüngüç a decis să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Beykent.

Gizem Güneş este actrița care va juca rolul Cemre în noul serial „Aripi frânte”

Frumoasa Gizem Güneş s-a născut în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat alături de fratele ei. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și au sprijinit-o peste ani să își urmeze acest vis. Mai mult decât atât au îndrumă-o și au ajutat-o să participe la câștiguri încă de mică și astfel Gizem a reușit să ia contact pentru prima dată cu platourile de filmare încă de la vârstă de 12 ani.

Citeste si: Cine este și câți ani are Gizem Güneş, actrița care interpretează rolul Cemre în noul serial turcesc Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D!

 Gizem Güneş

Gizem Güneş, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Gizem Güneş ]

Însă la vârstă de 18 ani, superba Gizem Gunes a hotărât să studieze Facultatea de Limba Franceză, în cadrul Universității Marmara, însă cu toate acestea nu și-a abandonat marele vis de a deveni o actriță celebra și a continuat să participe la diverse cursuri de teatru și la câștiguri. După ce a jucat pentru prima dată la vârstă de 12 ani, în serialul 1001 de nopți, au urmat de-a lungul timpului multe alte proiecte importante pentru carieră ei, construită pas cu pas. În prezent, Gizem Gunes se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație a Turciei.

Emir Özden, carismaticul actor care va da viață personajului Emre în serialul Aripi frânte

Chipesul Emir Özden este un tânăr actor din Turcia, născut pe 21 octombrie 1996 în Istanbul. După ce a absolvit cu brio Secția de Teatru a Liceului de Arte Frumoase Adıgüzel, din Istanbul, Emir Ozden a decis să își continue studiile la Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Kadir Has, devenind astfel un actor cu drepturi depline.

Emir Özden

Emir Özden, un tanar actor turc extrem e talentat

[Sursa foto: kimdir.tv]

Pentru că și-a descoperit pasiunea pentru teatru încă din copilărie, Emir a fost îndrumat și sprijinit de către părinții lui să își urmeze visul de a deveni un actor celebru în Turcia și peste hotare. Astfel, la vârstă de 16 ani, acesta a luat pentru prima dată contact cu un platourile de filmare în serialul Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, după care au urmat noi proiecte. Talentatul Emir Ozden a jucat în câte un serial sau film în fiecare an începând din 2012, fiind considerat astăzi unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând din luna iulie!

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este și câți ani are Gizem Güneş, actrița care interpretează rolul Cemre în noul serial turcesc Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies