Cine este și câți ani are Emir Özden, carismaticul actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc Aripi frânte! Iată ce pasiune nebănuită are tânărul actor!

,
actori turci

Emir Ozden, o tânără speranță a cinematografiei din Turcia

[Sursa foto: kimdir.tv]

Iată cine este Emir Özden, tânărul  actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc „Aripi frânte”.


In articol:

Motiv de mare bucurie pentru fanii serialelor turcești deoarece din 4 iulie 2022, la Kanal D va începe un nou serial de excepție. Producția Aripi frânte (cu titlul original Kanatsiz Kuslar) aduce în atenția telespectatorilor o poveste dramatică de viață, dar totodată și dovezi clare că atunci când există iubire și speranța, oamenii pot învinge orice obstacol.

Serialul va fi difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00 și cu siguranță va captivă publicul încă de la primele episoade difuzate. Noua producție de la Kanal D va aduce în prim plan actori de renume din Turcia, extrem de talentați și de carismatici. Aceștia vor interpreta magistral și vor crea personaje uluitoare care vor cuceri prin naturalețe și dezinvoltură.

Cine este și câți ani are Emir Özden, carismaticul actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc Aripi frânte

Emir Özden s-a născut în anul 1996 în Istanbul, într-o familie înstărită. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și l-au îndrumat pe Emir Özden către acest domeniu. Astfel, la vârsta majoratului, după ce a absolvit cu succes Liceul de Arte Frumoase Adıgüzel, din Istanbul, Emir a decis să își continue studiile la Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Kadir Has, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni un actor de renume internațional.

Emir Ozden din serialul aripi frante

Emir Ozden, un tanar actor extrem de talentat

[Sursa foto: Facebook Emir Ozden]

Emir Ozden a participat la un prim câștig încă de la vârsta de 16 ani și astfel a reușit să ajungă pe platourile de filmare în serialul Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, care i-a adus primul pas către carieră de succes mult visată. Pentru talentatul Emir Ozden aveau să se deschidă alte și alte oportunități uluitoare și a fost cooptat în alte câteva proiecte importante. În prezent Emir se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație a Turciei și continuă să lucreze cu aceeași mare dăruire că la început.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

Emir Ozden din serialul aripi frante

Emir Ozden, un actor talentat

[Sursa foto: televizyongazetesi.com]

Dincolo de marea lui pasiune pentru actorie, Emir Ozden mai are o pasiune nebănuită. Tânărul actor adoră să facă sport, mai exact acesta merge mult pe bicicletă în parc și îi îndeamnă mereu pe copii să se îndrepte și către un sport deoarece mișcarea aduce sănătate organismului uman.

Emir Ozden

Emir Ozden, adora sa faca sport in timpul liber

[Sursa foto: Instagram Emir Ozden]

Citeste si: Cine este și câți ani are Melis Tüzüngüç, actrița care interpretează rolul principal în serialul turcesc „Aripi frânte”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Din 4 iulie, un nou serial turcesc va cuceri inimile românilor: “Aripi frânte” 

SUA oferă opt elicoptere în mod gratuit Cehiei, după ajutorul oferit de cehi către Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Gizem Güneş, actrița care interpretează rolul Cemre în noul serial turcesc Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies