Zeynep în serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Tüzüngüç, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

,
aripi frante

Melis Tüzüngüç, o actriță apreciata in Turcia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgita Melis Tüzüngüç, actrița care a dat viață personajului principal Zeynep, în serialul Aripi frânte, apariție de senzație în mediul online!


In articol:

Melis Tüzüngüç, talentată actriță care o a făcut furori cu rolul principal, Zeynep, în serialul Aripi frânte, serialul difuzat luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D, face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. Deși are doar 27 de ani, Melis Tüzüngüç a reușit să cucerească admirația publicului încă de la primele sale roluri jucate și continuă să își surprindă fanii cu apariții uluitoare.


Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând, în distribuția serialului Aripi frânte, în care această a jucat rolul principal Zeynep, o tânără ambițioasă. Dincolo de viață profesională, Melis Tüzüngüç este o femeie plină de viață, foarte activă în mediul online, acolo unde publică diverse imagini spre încântarea fanilor săi, cărora le împărtășește frânturi din viață ei de zi cu zi.

Zeynep în serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look

Melis Tüzüngüç s-a născut în anul 1994, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din adolescență și de atunci au decis să o sprijine și să o îndrume spre domeniul actoriei. Dornică să își îndeplinească marele vis de a deveni o actriță celebra, Melis a decis la vârstă majoratului să se înscrie la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității Beykent, pe care a absolvit-o cu succes și astfel a devenit așa cum visase o actrița cu drepturi depline.

Citeste si: Zeynep din serialul Aripi frânte, poveste de dragoste cu năbădăi cu unul dintre cei mai râvniți actori! Iată cine este chipeșul bărbat care i-a cucerit inima superbei actrițe Melis Tüzüngüç!

În anul 2011, la scurt timp după încheierea facultății, tânăra actriță și-a făcut debutul pe platourile de filmare, cu un prim rol secundar în producția Yıldız Masalı, care i-a deschis și drumul către carieră de succes de astăzi. După ce s-a remarcat datorită talentului ei uriaș, Melis a început să primească și alte propuneri de a juca în producții de excepție care i-au adus un plus de notorietate și mare succes în anii ce au urmat. În 2017, Melis Tüzüngüç a acceptat să joace în serialul Aripi frânte, în rolul principal, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Dincolo de platourile de filmare, Melis Tüzüngüç este o femeie la fel de ambițioasă, plină de viață și nonconformistă. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare cu un look total schimbat. Această are părul la fel de lung însă a apărut cu o nouă culoare, iar fanii ei s-au grăbit să o întrebe ce nuanța de vopsea a folosit. Îndrăgită actrița le-a mărturisit însă că nu a recurs la vopsit ci doar i s-a modificat culoarea din cauza trecerii de la sezonul cald la cel de toamna, mai răcoros, ajungând la un castaniu mai închis.

Citeste si: Cum arată Zeynep din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Melis Tüzüngüç, în vacanță! Fanii săi au fost uluiți!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată Zeynep din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Melis Tüzüngüç, în vacanță! Fanii săi au fost uluiți!

După alegerile anticipate Bulgaria se pregătește de noi alegeri/ Variantele imposibile de a forma un nou guvern stabil

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este și câti ani are Muzaffer din serialul Aripi frânte! Vi-l mai amintiți pe celebrul actor Fatih Al în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies