Cum arată Zeynep din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Melis Tüzüngüç, în vacanță! Fanii săi au fost uluiți!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2022, 14:50
Foto(5)

Îndrăgita actriță Melis Tüzüngüç din serialul Aripi frânte, nu s-a sfiit să apară în mediul online fără pic de machiaj pe ten.

Melis Tüzüngüç, talentata actriță care a făcut furori cu rolul Zeynep în serialul Aripi frânte, are doar 27 de ani, însă a acumulat aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare deoarece a început să filmeze încă de la fragedă vârstă de 17 ani, când se află în liceu, după ce a fost selectată să joace primul ei rol într-un serial, intitulat Yıldız Masalı, ce i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Cum arată Zeynep din serialul Aripi franțe fără machiaj

Telespectatorii din România a cunoscut-o pe Melis Tüzüngüç, de curând, în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului Zeynep, alături de alți actori renumiți ai Turciei. Pentru că și-a dorit încă din copilărie să devină o actrița de succes, aceasta a luptat neîncetat pentru marele ei vis și a depus mari eforturi pentru a avea o evoluție rapidă și pentru a-și atinge obiectivele.

Citeste si: Ce meserie are Melis Tüzüngüç, actrița principală din serialul „Aripi frânte”. Aceasta o interpretează pe frumoasa Zeynep

După absolvirea liceului, tânăra s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Beykent, pe care a încheiat-o cu succes. În anul 2011, când avea doar 17 ani, Melis Tüzüngüç a debutat pe platourile de filmare, în serialul Yıldız Masalı, în care s-a remarcat pentru talentul ei desăvârșit și pentru frumusețea ei răpitoare.

Au urmat alte câteva roluri pe care tânăra actrița le-a jucat magistral și care i-au adus mari succese în carieră dar și un plus de notorietate.

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Dincolo de profesie, Melis Tüzüngüç este o femeie discretă care preferă să apară în atenția publicului cu realizările ei profesionale și nu cu aspecte din culisele vieții sale private. Pe de altă parte, Melis obișnuiește să le împărtășească fanilor ei imagini în care apare în diverse locații și nu se sfiește să publice chiar și poze în care este surprinsă fără machiaj, deoarece actrița se mândrește cu un ten impecabil, care arată uluitor de bine în orice situație.

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, poveste de dragoste cu năbădăi cu unul dintre cei mai râvniți actori! Iată cine este chipeșul bărbat care i-a cucerit inima superbei actrițe Melis Tüzüngüç!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies