Cum arată Nefise din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2022, 10:45
aripi frante Foto(4)

Deniz Bolışık, o actriță desăvârșită

Sursa: Captură KANAL D

Deniz Bolışık, care dă viata personajului Nefise in serialul Aripi frânte, se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia.

Deniz Bolışık, care a dat viață personajului Nefise în serialul Aripi frânte, face parte din categoria celor mai apreciate actrițe datorită talentului ei uriaș și al frumuseții sale uluitoare. Chiar dacă are deja 40 de ani, celebra actrița are o silueta de invidiat și se menține mereu în formă. Mai mult decât atât, Deniz Bolışık nu are intervenții estetice și a preferat să cucerească publicul cu naturalețea și carisma ei.


Telespectatorii din România au cunoscut-o recent pe frumoasa actrița Deniz Bolışık în distribuția serialului Aripi frânte, în care a jucat rolul Nefise, o femeie puternică și ambițioasă, care a luptat neîncetat pentru copiii săi.

Cum arată Nefise din serialul Aripi frânte fără machiaj

Deniz Bolışık s-a născut în anul 1982, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat peste ani Facultatea de Economie, la Universitatea Dokuz Eylül, însă după absolvire a realizat că nu poate să renunțe definitiv la visul ei de a deveni actrița și atunci a decis să se reorienteze către Facultatea de Teatru pe care a studiat-o în cadrul Conservatorul de Stat al Universității Hacettepe și în cele din urmă a devenit atât economist cât și actrița cu

drepturi depline.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

În anul 2006 a primit și primul ei rol într-un serial de televiziune, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme artistice care i-au adus mari succese și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale.

În anul 2017 a fost cooptată să joace un rol principal care de asemenea a însemnat o mare realizare pentru carieră ei, în serialul Aripi frânte, în care a dat viață personajului Nefise, o mama singură care și-a crescut cu greu copiii.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Muzaffer, față în față cu fiul pierdut! Zeynep este în pericol de moarte. Urmăriți un nou episod din serialul ”Aripi frânte”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Dincolo de platourile de filmare, Deniz Bolışık este o femeie la fel de puternică și de ambițioasă. Aceasta are o relație frumoasă cu fanii săi din mediul virtual, cărora le împărtășește deseori momente din viața ei, trăite în viața de zi cu zi și nu se sfiește niciodată să apară în imagini fără machiaj, arătându-și mereu naturalețea cu care se mândrește enorm, la cei 40 de ani ai săi.

Citeste si: Ce au în comun actrița Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frante”, de la Kanal D

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies