Cine este și cum arată mama actriței Deniz Bolisik, Nefise din serialul Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță de la cea care i-a dat viață!

,
deniz bolisik

Deniz Bolisik, o actriță desăvârșită 

[Sursa foto: Facebook Deniz Bolisik]

Îndrăgita actriță Deniz Bolisik se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia! Iată ce trăsături a moștenit de la mama sa!

Deniz Bolışık are 40 de ani și face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din Turcia, datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Superba actriță a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, iar în cele aproape două decenii de activitate pe platourile de filmare a jucat în multe roluri în producții de excepție, care i-au adus mari succese. Dincolo de carieră, Deniz Bolisik este o familistă convinsă și adoră să își petreacă timp alături de părinții săi, pe care ii divinizează. 

Cine este și cum arată mama actriței Deniz Bolisik, Nefise din serialul Aripi frânte

Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând pe renumită actrița Deniz Bolışık, în distribuția serialului  Aripi frânte, în care a dat viață personajului central Nefise, o mamă curajoasă care și-a crescut singură copiii și care a luptat cu tărie pentru ei.

Deniz Bolisik s-a născut în Ankara, în anul 1982, acolo unde peste ani a studiat Facultatea de Economie, în cadrul Universității Dokuz Eylul, la îndemnul părinților săi, care și-au dorit pentru fiica lor o meserie stabilă și de viitor. După absolvire însă, Deniz a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea ei pasiune pentru actorie și atunci că decis să se reorienteze către domeniul ei de suflet și s-a înscris și la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Hacettepe, pe care de asemenea a absolvit-o cu brio, devenind astfel și actrița cu drepturi depline și a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Ankara.

În anul 2006 a fost cooptată să joace primul rol într-un serial de televiziune, Kırık Kanatlar, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Au urmat multe roluri importante în seriale și filme de excepție care de asemenea i-au adus mari succese. În anul 2017 Deniz Bolisik a acceptat să joace în serialul Aripi frânte, în care a interpretat rolul Nefise, care a reprezentat o mare reușită în cariera ei. 

Dincolo de viață profesională de succes, Deniz Bolisik este o femeie la fel de ambițioasă și de curajoasă, însă nu la fel de norocoasă pe plan sentimental deoarece încă nu și-a întâlnit sufletul pereche. Superba actriță este însă o familistă convinsă și își adoră părinții alături de care preferă să își petreacă mult timp atunci când nu este prinsă în proiecte de amploare. Deniz Bolisik are o relație speciala cu mama sa, de la care a moștenit atât frumusețea, cat si talentul actoricesc. Îndrăgita actriță a publicat pe contul ei de socializare o imagine emoționantă in care apare alături de mama ei, pe vremea copilăriei sale. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! De ce nu a funcționat ultima relație a lui Mihai Mitoșeru: "După trei saptămâni, mama ei mi-a zis, gata, aveți o vârstă, luați-vă!"

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie: zonele în care vom avea zăpadă

Exclusiv! De ce nu a funcționat ultima relație a lui Mihai Mitoșeru: "După trei saptămâni, mama ei mi-a zis, gata, aveți o vârstă, luați-vă!"

Exclusiv! Dezvăluiri neașteptate despre iubitul Bernei: "Tatăl lui este din Ucraina. Îi este foarte greu, dar sunt părinți de nota 10!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies