Blondă și cu părul scurt, actrița Deniz Bolışık este greu de recunoscut. Nefise din serialul „Aripi frânte” a trecut printr-o adevărată transformare

Author: Amalia Georgescu

Deniz Bolışık, actrița care joacă în serialul „Aripi frânte”

Sursa: instagram Deniz Bolışık

Deniz Bolışık este actrița care interpretează rolul principal în serialul turcesc „Aripi frânte”. Iată prin ce schimbare de look radicală a trecut actrița.

Obișnuiți cu părul ei lung, vopsit într-o nuanță închisă de șaten, fanii actriței Deniz Bolışık, cea care o interpretează pe Nefise în serialul turcesc „Aripi frânte”, cu greu și-o pot imagina altfel.

Iată cum arată actrița blondă și cu părul tuns scurt.

Deniz Bolışık, schimbarea de look cu care și-a impresionat fanii  

Deniz Bolışık este o actriță de succes din Turcia, iar telespectatorii Kanal D o pot urmări în prezent în serialul „Aripi frânte”, acolo unde dă viață personajului Nefise. 

Când vine vorba despre look-ul său, Deniz Bolışık optează mai tot timpul pentru culori naturale, astfel că rar se întâmplă să iasă din zona de confort atunci când vine vorba despre culoarea părului sau tunsoare.

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, actrița care o interpretează pe Nefise în serialul turcesc „Aripi frânte” a decis să încerce ceva nou, astfel că a decis să își vopsească părul într-o nuanță de blond și să opteze pentru tunsoarea bob. Evident, schimbarea de look nu putea să treacă neobservată, având în vedere că este vorba despre o alegere destul de îndrăzneață.

Înainte de a-și tunde părul, Deniz Bolışık a început prin a-și deschide culoarea părului, iar ulterior a făcut schimbarea de look completă. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Dacă pentru o perioadă noul look i s-a părut o alegere perfectă, ulterior, actrița a decis să își vopsească părul într-o nuanță cât mai apropiată de cea naturală, astfel că a revenit la șaten.

Citeste si: El a fost marea iubire a celebrei Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată de ce își dorea frumoasa actriță ca relația lor să rămână secretă!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”,  Nefise, lovitura decisiva pentru Muzaffer

Cine este și câți ani are Deniz Bolışık? 

Deniz Bolışık este actriță, de-a lungul carierei a apărut în mai multe filme și seriale de televiziune și se bucură de toată aprecierea publicului. Actrița Deniz Bolışık s-a născut pe 31 iulie 1982 în Ankara, Turcia, astfel că în acest an a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. 

Deși părinții au îndrumat-o pe Deniz Bolışık să urmeze o carieră în actorie încă din adolescență, aceasta a decis să studieze mai întâi economia. Ulterior, aceasta s-a întors la prima ei dragoste, actoria, urmând Facultatea de Teatru în cadrul Conservatoruluide Stat al Universității Hacettepe.

Citeste si: Cum arată Nefise din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık atunci când nu se află pe platourile de filmare!

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies