Cine este și câți ani are micul actor Poyraz Bayramoğlu, care joacă rolul Mert în serialul Aripi frânte! Iată în ce producții de succes a mai apărut adolescentul care a uimit publicul cu talentul lui deosebit!

,

Micuțul actor Poyraz Bayramoğlu se numără printre cei mai talentați și inteligenți copii pe care publicul i-a admirat în distribuția serialelor turcești.

Serialul turcesc Aripi frânte a câștigat admirația și aprecierea publicului încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, luni și marți de la ora 20:00. Povestea de viață a curajoasei Nefise care lupta pentru familia ei a ajuns la inimile telespectatorilor. Îndrăgită producție Aripi frânte a adus în atenția publicului actori turci de renume, care au apărut și alte seriale de excepție de-a lungul timpului, însă și copii extrem de talentați, precum micul Poyraz Bayramoğlu, care joacă rolul Mert, fiul lui Muzaffer, un băiețel de o inteligență sclipitoare și foarte carismatic.

Cine este și câți ani are micul actor Poyraz Bayramoğlu, care joacă rolul Mert în serialul Aripi frânte

Poyraz Bayramoğlu care s-a născut în anul 2008, în Istanbul și este considerat în prezent unul dintre copiii talentați și foarte inteligenți pe care telespectatorii din România l-au putut urmări într-un rol episodic și în anul 2020, pe vremea când a jucat în serialul Dragoste și secrete, în care a interpretat rolul Ali în copilărie.

Părinții săi i-au descoperit talentul nativ și pasiunea pentru actorie de la o vârstă fragedă și atunci au hotărât să îl îndrume și să-l sprijine pentru a-și construi de mic o carieră în acest domeniu fascinant. Pe când avea doar șase ani, tatăl lui Poyraz a început să-l înscrie pe micuțul lui la mai multe casting-uri, pe care le-a și câștigat detașat și astfel băiețelul minune a pătruns în mirifica lume a producțiilor turcești.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

În anul 2014, la doar șase ani, Poyraz Bayramoğlu a început să joace în serialul de televiziune Her Sevda Bir Veda. În paralel, talentatul actor a primit și multe propuneri de a filma în diverse reclame pentru produse destinate copiilor și de asemenea a participat la multe campanii publicitare, care nu au făcut decât să îi amplifice notorietatea. Tot în anul 2014, Poyraz a jucat în serialul Kocamın Ailesi, apoi între 2015-2016 a fost cooptat să joace în serialul Asla Vazgeçmem.

In 2017 a câștigat castingul pentru rolul micului Mert în producția Aripi frânte, iar în anul 2019, Poyraz Bayramoğlu a fost cooptat să interpreteze un rol episodic în serialul Dragoste și secrete, care de asemenea a fost difuzat la Kanal D. Cu siguranță micul Poyraz nu se va opri ci va continuă să joace în seriale și filme de excepție cu multă pasiune și dăruire și va reuși să ajungă la maturitate un mare actor al Turciei.

Citeste si: Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

Lucian Bode nu se teme de moțiunea anunțată de Forța Dreptei și USR: 'Nu ar fi prima! De-abia aștept'

Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies