Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

,

Seda Türkmen se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Serialul Aripi frânte difuzat la Kanal D, în fiecare săptămâna, luni și marți, de la ora 20:00, aduce în atenția telespectatorilor o poveste impresionantă de viață pusă în scenă de actori talentați și apreciați în Turcia și peste hotare. Printre actorii de seama ai producției face parte și celebra Seda Türkmen, care da viață personajului Tuba.

Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte

Seda Türkmen s-a născut în anul 1986 în Izmir, acolo unde a crescut și a început să studieze. Părinții săi i-au descoperit încă din adolescență pasiunea pentru actorie și marea ei dorința de a deveni o actrița renumită și apreciată în lumea întreagă. Astfel, după absolvirea liceului, Seda s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylül, pe care a încheiat-o cu brio în anul 2009, devenind o actrița cu drepturi depline.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

Seda Türkmen

Seda Türkmen, o actriță completa

[Sursa foto: Instagram Seda Türkmen]

Și tot în același an, Seda Türkmen a primit și prima oferta de a juca într-un serial de televiziune, Papatyam, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2014, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, în care a interpretat rolul Fahriye, iar anul acesta celebra actrița a revenit la Kanal D în serialul Aripi frânte, în care joacă rolul Tuba.

Seda Türkmen

Seda Türkmen, o actrita talentata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Seda Türkmen]

Dincolo de viața profesională plină de succese, celebra Seda Türkmen nu s-a bucurat de aceleași reușite și pe plan personal. În anul 2017 frumoasă actrița s-a căsătorit cu actorul Bora Akkaş, însă după doar doi ani, cei doi soți au decis să divorțeze, pentru a merge fiecare pe drumul lui. Din 2019, Seda s-a dedicat trup si suflet carierei sale si se pare ca a reușit sa depășească momentele de tristețe si agonie trăite din cauza divorțului.

Seda Türkmen

Seda Türkmen, in serialul Aripi frante

[Sursa foto: Instagram Seda Türkmen]

Citeste si: Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

Stare de urgență în București! Un bărbat surdo-mut amenință că se sinucide, soția a luat banii din bancă și a fugit

Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies