Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

Author: Madalina Maftei

Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar

Sursa: Instagram

Umit Kantarcilar, cel care dă viață personajului Onur în serialul ”Aripi frânte”, a dezvăluit, într-un interviu, câteva detalii necunoscute despre el.

Umit Kantarcilar dă viață personajului Onur în serialul ”Aripi frânte”, difuzat la Kanal D.

Acesta joacă rolul unui tânăr afacerist cu un viitor strălucit, însă, în ciuda diferențelor culturale și economice, el se îndrăgostește de Zenynep, o tânără dedicată familiei sale, care ar face orice pentru frații săi.  

Ce preferă mai mult Umit Kantarcilar, să fie pe scena teatrului sau la TV 

În cadrul unui interviu pentru magazinizmir.com, actorul a dezvăluit că nu face diferențe și că fiecare dintre ele are un loc important în viața lui.

“Sincer, nu fac diferențe. Fiecare dintre ele are un loc are un loc special în inima mea. Desigur, teatrul are o emoție diferită, dar și cinematograful și serialele nu sunt copii vitregi pentru mine. Pentru mine sunt importante personajele pe care le interpretez. Nu contează dacă ești pe stradă, pe scenă sau în fața camerei pentru a da viață unei povești, atâta timp cât publicul înțelege ce vrei să transmiți.

Nu fac actorie pentru a fi celebru. Ca în orice profesie, dacă îți faci bine treaba, vei fi recunoscut. Pentru mine, faima este un concept direct proporțional cu cât de bine îți faci treaba”.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Ce îi place cel mai mult actorului să facă în timpul liber

În cadrul aceluiași interviu, actorul a fost întrebat cei îi place cel mai mult, răspunsul acestuia a fost: ”Să fiu tată”.

Ea este cea mai importantă femeie din viața renumitului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit actorul de la mama sa!

Este bine cunoscut faptul Umit Kantarcilar a avut un mariaj de doi ani (2014-2016) cu o colegă de breaslă, Gamze Topuz, Ceyda din serialul “Vis de iubire”, din care a rezultat o fetiță, pe Elis Naz, care acum are 7 ani. 

Actorul iubește să-și petreacă timpul cu fiica lui, iar atunci când nu este la filmări sau pe scena teatrului, este cu ea.

Serialul ”Aripi frânte” îl puteți urmări de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies