Nefise trece prin momente de groază! „Salvați-mi copilul” Micuța Aysun este în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

,
aripi frante

Nefise trăiește momente teribile, când își va vedea fiica in pericol de moarte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nefise se prăbușește de durere când își vede fiica în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmplă cu micuța Aysun, în această seară în serialul Aripi frânte!

Noi situații dramatice și momente pline de suspans se întâmpla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D. Nefise trece prin clipe de groază deoarece micuța Aysun ajunge în pericol de moarte. 

Nefise trece prin momente de groază! „Salvați-mi copilul” Micuța Aysun este în pericol de moarte

Tugba fierbe de gelozie când constată faptul că Nefise se apropie din ce în ce mai mult de Muzaffer.

Mai mult decât atât, această va avea un șoc în clipă în care rivală ei apare la brațul lui Muzaffer și realizează că l-a pierdut definitiv pe bărbatul iubit. 

aripi frante

Nefise si Muzaffer se reapropie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Zeynep și Onur încearcă din răsputeri să își apere relația de gelozia și furia lui Ahmet, care pare mai hotărât că oricând să se răzbune pe cei doi. Deși constată că nu mai are șanse să o cucerească pe Zeynep, Ahmet are de gând să lupte în continuare cu toate armele împotriva lui Onur. 

aripi frante

Micuta Aysun, in pericol de moarte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Îmi arde inima, unchiule. Inima. Nu pot s-o ating! Nu pot s-o privesc că mine însumi, să vorbesc cu ea!”, îi spune Ahmet unchiului sau.  

Între timp, micuța Aysun ajunge în pericol moarte, după ce i se face rău. Fetiță este transportată urgent  de Emre la spital, unde medicii vor interveni pentru a încerca să îi salveze viață.

Vestea cade că un trăsnet asupra mamei sale, Nefise, care ajunge într-un suflet la spital. Această este disperată și le cere medicilor să îi salveze fiica. 

aripi frante

Nefise si copiii sai trec prin momente de groaza

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Salvați-mi copilul, va rog!”, strigă cu disperare Nefise.

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialul turcesc Aripi frânte, de la Kanal D,  începând din această săptămână!

Citeste si: Cine este și cum arată mama actriței Deniz Bolisik, Nefise din serialul Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță de la cea care i-a dat viață!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și câți ani are carismaticul Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebrul Faik Ergin în urmă cu două decenii, când a fost desemnat cel mai bun fotomodel al...

Petre Daea anunță că România va avea cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

Cine este și câți ani are carismaticul Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebrul Faik Ergin în urmă cu două decenii, când a fost desemnat cel mai bun fotomodel al...

Schimbări în grila Kanal D! Mai mult serial turcesc, “Aripi frânte”, difuzat de luni până joi, “Infidelul”, vineri și sâmbătă; game show-ul “Tu urmezi” și “40 de întrebări cu...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies