Zeynep în serialul Aripi frânte, imagini spectaculoase de pe vremea în care nu apelase la nicio intervenție estetică! Iată cum arăta Melis Tüzüngüç în anul 2013!

,
Melis Tüzüngüç

Melis Tüzüngüç, o actriță remarcabilă 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Melis Tüzüngüç face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Melis Tüzüngüç, actrița care a dat viață personajului Zeynep în serialul Aripi frânte, a cucerit publicul cu talentul ei uriaș, cu o atitudine cameleonică și cu o carismă aparte. În cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare, Melis a captivat admirația publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România o pot urmări în prezent pe superba actrița în distribuția serialului Aripi frânte, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Zeynep în serialul Aripi frânte, imagini spectaculoase de pe vremea în care nu apelase la nicio intervenție estetică

Născută în anul 1994, în Istanbul, Melis Tüzüngüç a crescut și a studiat în orașul natal, acolo unde avea să își construiască și o carieră strălucită în domeniul actoriei. Pentru că a visat încă din copilărie să devină o actriță renumită, peste ani, Melis a decis să studieze Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Beykent, pe care a absolvit-o cu brio și astfel a reușit să își îndeplinească marele vis.

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialul turcesc Aripi frânte, de la Kanal D,  începând din această săptămână!

Melis Tüzüngüç

Melis Tüzüngüç, o actriță desăvârșită

[Sursa foto: Instagram Melis Tüzüngüç]

În anul 2011 frumoasa actriță Melis Tüzüngüç a debutat pe platourile de filmare, în producția Yıldız Masalı, în care a jucat un rol secundar, dar care i-a purtat mare noroc, deoarece a însemnat primul ei pas către carieră de succes de astăzi.

Remarcându-se cu talentul ei uluitor, Melis a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de excepție. În anul 2017, superba actriță a fost cooptată să joace în serialul Aripi frânte, un rol principal care de asemenea a reprezentat un mare succes pe plan profesional.

aripi frante

Melis Tüzüngüç,in serialul Aripi frante

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dincolo de platourile de filmare, Melis Tüzüngüç este o femeie la fel de ambițioasă și dezinvoltă. Această are o relație specială cu fanii săi, cărora le împărtășește deseori imagini și clipuri inedite din viață ei de zi cu zi. Actrița nu s-a sfiit să le arate urmăritorilor ei chiar și poze realizate în urmă cu nouă ani, pe vremea când avea doar 19 ani și încă nu recursese la niciun truc estetic.

Melis Tüzüngüç

Melis Tüzüngüç, in urma cu noua ani

[Sursa foto: Instagram Melis Tüzüngüç]

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Tüzüngüç, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Zeynep, vis implinit

Rusia aduce din nou în discuție tema armelor chimice: 'Americanii îi ajută pe ucraineni să le prepare'

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Zeynep, vis implinit

Cine este și câți ani are carismaticul Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebrul Faik Ergin în urmă cu două decenii, când a fost desemnat cel mai bun fotomodel al...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies