Cine este și câți ani are Zeynep, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze îndrăznețe a fost surprinsă celebra actriță Ümit Beste Kargın în cel mai recent pictorial!

,
Ümit Beste Kargın

Ümit Beste Kargın, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Ümit Beste Kargın]

Ümit Beste Kargın, care a dat viață personajului Zeynep în serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai talentate actrițe din tânăra generație în Turcia.


In articol:

Ümit Beste Kargın are doar 29 de ani însă a reușit să evolueze rapid în ierarhia celor mai apreciate actrițe din tânăra generație. Cu un talent desăvârșit și o carismă aparte, Ümit a fascinat publicul din Turcia încă de la primele ei apariții pe micile ecrane și continuă să facă furori și în alte țări europene în care au fost difuzate serialele în care a jucat.

Cea mai recentă producție în care a jucat este serialul de excepție Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Zeynep, iubita lui Fikret. Un rol solicitant care însă i-a adus mare succes în carieră.

Cine este și câți ani are Zeynep, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha

Ümit Beste Kargın s-a născut în anul 1993, în orașul Eskişehir, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi. Încă din copilărie, micuța Ümit și-a arătat interesul și pasiunea pentru teatru și peste ani și-a dorit să devină o actrița celebra. Părinții săi au susținut-o în toate deciziile sale și au ajutat-o să își îndeplinească marele vis.

Ümit Beste Kargın

Ümit Beste Kargın, o actriță desăvârșită

[Sursa foto: Instagram Ümit Beste Kargın]

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

La vârsta majoratului, Ümit a fost admisă la Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Anadolu din Eskişehir pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline. Talentata Umit a început să joace încă de pe băncile facultății pentru a capătă experiență în domeniu. Tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare în anul 2014 în serialul Sungurlar, iar în 2015, a dat viață personajului principal în serialul Aşkların En Güzeli. În anul 2017 a fost cooptată să joace în câteva piese de teatru în cadrul Teatrului de Stat din Bursa.

Ümit Beste Kargın

Ümit Beste Kargın

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În paralel, Ümit Beste Kargın a început să joace și în diverse reclame de televiziune și continuă chiar și în prezent să îmbine cu succes activitățile sale.

În anul 2021 a acceptat să joace în cel de-al patrulea sezon al serialului Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Zeynep și care i-a adus mari satisfacții pe plan profesional. Atunci când nu se află pe platourile de filmare ale serialelor turcești, Ümit Beste Kargın filmează în diverse spoturi publicitare sau realizează pictoriale pentru reviste celebre.

Ümit Beste Kargın

Ümit Beste Kargın, in ipostaze indraznete in cel mai recent pictorial

[Sursa foto: Instagram Ümit Beste Kargın]

Citeste si: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent chipeșul actor Murat Ünalmış!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Alarmant: Un medicament pentru epilepsie și migrene dublează riscul de autism al fătului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialele turcești ''Mă numesc Zuleyha'' și ''Aripi frânte'', de la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies