Birce Akalay și İbrahim Çelikkol, prietenie sinceră sau relație de iubire dincolo de platourile de filmare? Iată cum au fost surprinși recent cei doi actori în Bodrum, pe malul mării!

,

Actorii Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost văzuți din nou împreună! Iată unde au fost surprinși cei doi colegi de breaslă și ce tip de relație există între ei!


In articol:

Celebrul actor Ibrahim Celikkol, care a făcut furori cu rolul Hakan, jucat magistral în serialul Mă numesc Zuleyha, este unul dintre cei mai talentați actori ai momentului în Turcia. Chiar dacă și-a făcut debutul în lumea mondenă că fotomodel, treptat, carismaticul Ibrahim Celikkol s-a orientat și către actorie și a decis apoi să se focuseze doar pe carieră de actor.

Astfel, Ibrahim Celikkol a îmbrățișat cu pasiune actoria și a devenit astăzi unul dintre cei mai apreciați și mai bine cotați actori ai Turciei. În urmă cu câteva luni, celebrul actor și-a surprins fanii anunțând că a divorțat de soția lui, arhitectă Mihre Mutlu, după doar cinci ani de căsnicie. De curând, Ibrahim Celikkol a fost zărit de jurnaliști în compania unei renumite colege de breaslă, Birce Akalay, alături de care a filmat recent într-un serial difuzat pe platforma Netflix, intitlat Kuş Uçuşu (În linie dreapta), nimeni altă decât fosta soție a actorului Murat Unalmis.

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol, prietenie sinceră sau relație de iubire dincolo de platourile de filmare?

Publicul din România l-a cunoscut pe Ibrahim Celikkol încă din 2012, când a jucat în distribuția producție Iffet, iar apoi a revenit la Kanal D în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat alături de celebra Demet Ozdemir. Iat în prezent, Ibrahim Celikkol poate fi urmărit în serialul Mă numesc Zuleyha, în care joacă rolul Hakan, alături de Hilal Altinbilek.

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

La scurtă vreme după ce și-a încheiat colaborarea cu echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, celebrul actor a fost cooptat într-un alt proiect important, un serial pentru platforma Netflix, în care a jucat alături de superbă Birce Akalay. Așa cum se întâmplă e cele mai multe ori, publicul a perceput relația de prietenie și colegialitate a celor doi actori drept un început de relație amoroasă. Deși aceștia nu au confirmat până acum nimic în acest sens, aparițiile lor din ultima vreme au trezit noi bănuieli în rândul fanilor care își doresc să-i vadă împreună și dincolo de micile ecrane.

De curând, cei doi actori au fost surprinși împreună în celebra stațiune Bodrum, acolo unde jurnaliștii i-au fotografiat în timp ce purtau o conversație pe o terasă, la malul marii. Însă Ibrahim Celikkol și Birce Akalay au păstrat în permanentă distanță și s-au comportat că doi buni prieteni. Rămâne însă de văzut dacă totuși prietenia celor doi actori se va transformă sau nu într-o relație de dragoste!

Citeste si: Ce maşină conduce celebrul Ibrahim Celikkol! Imaginea care i-a uluit pe toţi fanii săi! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Demet Özdemir și Oguzhan Koç, lună de miere preliminară! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți și ce destinație de vacanță au ales!

Accident grav între un microbuz în care se aflau nouă oameni și un autoturism:

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies