Ce maşină conduce celebrul Ibrahim Celikkol! Imaginea care i-a uluit pe toţi fanii săi! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor!

,
ma numesc zuleyha

Ibrahim Celikkol, un actor complet

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ibrahim Celikkol, care da viață personajului Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha, este un împătimit al mașinilor puternice de teren.


In articol:

Chiar dacă nu și-a dorit inițial să devină actor, Ibrahim Celikkol a îmbrățișat acest domeniu după ce a devenit un fotomodel de succes în Turcia și treptat a reușit să cucerească publicul cu talentul lui actoricesc și cu o carismă deosebită.

În cele două decenii de experiență pe platourile de filmare, Ibrahim Celikkol a fascinat telespectatorii cu rolurile sale magistral jucate în seriale și filme de mare succes. Dincolo de pasiunea lui pentru actorie, modeling și sport, Ibrahim este și un împătimit al mașinilor de teren și adoră să practice off-road atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Ce maşînă conduce celebrul Ibrahim Celikkol! Imaginea care i-a uluit pe toţi fanii săi

Publicul din România l-a urmărit pentru prima dată pe actorul Ibrahim Celikkol în anul 2012, în distribuția producției Iffet, iar ulterior a revenit la Kanal D în serialul Prizoniera destinului, în care a jucat alături de actrița Demet Ozdemir. În prezent Ibrahim Celikkol poate fi urmărit în serialul Mă numesc Zuleyha în rolul Mehmet, de luni până vineri, la Kanal D, de la ora 20:00.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ultima perioada celebrul actor Ibrahim Celikkol a trecut prin cele mai grele momente deoarece s-a despărțit de soția lui, arhitecta Mihre Mutlu, în ciuda faptului că au un băiețel împreună în vârstă de doar doi ani, care a rămas în grijă mamei sale, în urmă divorțului.
Dacă pe plan personal celebrul actor este urmărit de ghinion, în ceea ce privește carieră lui, Ibrahim Celikkol continuă să se dedice proiectelor sale și are de gând să meargă mai departe spre cele mai înalte culmi ale succesului.

Citeste si: Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii celor doi!

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Pe lângă pasiunea lui pentru baschet și actorie, Ibrahim Celikkol adoră și mașinile de teren, iar atunci când nu se află pe platourile de filmare, acesta practică off-road.

Anul trecut actorul le-a împărtășit fanilor lui în mediul virtual o imagine în care apare lângă mașina lui de terne, un impresionant bolid de teren, Volkswagen Amarok, pe care îl conduce atunci când are de gând să evadeze în undeva în natură, pe teren accidentat, pentru a-și încarcă bateriile cu o doză mare de adrenalină.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, langa masina lui de teren

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Citeste si: Pasiunea ascunsă a îndrăgitului Ibrahim Celikkol, actorul care interpretează rolul Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze riscante a fost surprins!

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Ibrahim Celikkol, carismaticul actor care dă viață personajului Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha!

Emmanuel Macron îi dă flit lui Zelenski: Se opune total desemnării Rusiei ca stat terorist

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha, o soție devotată și tandră în realitate! Iată cine este cel mai iubit și important bărbat din viața actriței Sibel Taşçıoğlu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies