Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii celor doi!

,

Celebrul actor İbrahim Çelikkol trece prin cea mai dificilă perioada a viețîi sale, de când s-a despărțit de soția lui, arhitectă Mihre Mutlu, după cinci ani de căsnicie.


In articol:

İbrahim Çelikkol se numără printre cei mai talentați, apreciați și admirați actori turci ai momentului în Turcia. Cu o experiență de circa douăzeci de ani pe platourile de filmare, İbrahim Çelikkol a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte.

De curând însă, lumea actorului s-a prăbușit deoarece el și soția lui au ajuns în pragul divorțului, iar în cele din urmă despărțirea s-a produs oficial.

Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitectă Mihre Mutlu

Trista veste despre despărțirea actorului İbrahim Çelikkol de soția lui, Mihre Mutlu a picat că un trăsnet peste lumea mondenă din Turcia, încă de la finalul anului trecut, când presă turcă a lansat zvonul. De atunci, cei doi soți au încercat din răsputeri să își rezolve neînțelegerile apărute în căsnicia lor și își doreau să poată merge mai departe împreună de dragul fiului lor, Ali, pentru a-l crește frumos.

Chiar și prietenii lor apropiați au încercat să îi reunească, însă totul s-a dovedit a fi în zadar, deoarece pe dată de 11 mai 2022, İbrahim Çelikkol și Mihre Mutlu au divorțat oficial în cadrul unei singure înfățișări.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Citeste si: Ea este noua parteneră a celebrului actor Ibrahim Celikkol în cel mai așteptat proiect al verii! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia!

La scurt timp după pronunțarea divorțului, presă din Turcia a lansat alte câteva detalii din culesele despărțirii celor doi. Custodia micuțului Ali (în vârstă de doi ani și jumătate) a rămas la frumoasă arhitectă, Mihre Mutlu în vârstă de 32 de ani, iar celebrul actor İbrahim Çelikkol îi va plăti acestuia pensie alimentară până la vârstă majoratului, în valoare de 9000 de lire turcești pe luna.

Și în plus actorul va mai plăti lunar încă 35.000 de lire turcești pentru chiria și cheltuielile casei în care vor locui fosta lui soție și copilul lor și potrivit tvmania.ro, Ibrahim Celikkol îi va pune la dispoziție fostei sale soții și o mașină înregistrată pe numele companiei lui.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, alaturi de fosta lui sotie

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, suferinta teribila pentru Fikret

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, suferinta teribila pentru Fikret

Cine știe puțină istorie ar putea să fie îngrijorat! Cancelarul Olaf Scholz: 'Germania va dispune de cea mai mare armată convenţională din Europa'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ea este noua parteneră a celebrului actor Ibrahim Celikkol în cel mai așteptat proiect al verii! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies