Ea este noua parteneră a celebrului actor Ibrahim Celikkol în cel mai așteptat proiect al verii! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia!

,
Ibrahim Celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Îndrăgitul actor Ibrahim Celikkol a jucat recent într-un nou proiect ce fost așteptat cu nerăbdare de către fanii serialelor turcești.


In articol:

Ibrahim Celikkol se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. După ce a făcut furori cu rolul Mehdi din serialul Prizoniera destinului, în anul 2021, celebrul actor Ibrahim Celikkol a fost cooptat într-un nou proiect ce va fi difuzat în curând pe platforma Netflix.

Iată ce actrița celebra și frumoasă i-a fost partenera de platou!

Ea este noua parteneră a celebrului actor Ibrahim Celikkol în cel mai așteptat proiect

Deși inițial nu s-a orientat către actorie, celebrul Ibrahim Celikkol a ajuns să îmbrățișeze acest domeniu printr-o conjunctură fericită, iar în doar câțiva ani a reușit să cucerească publicul și să devină unul dintre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Ibrahim Celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor desavarsit

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Născut în 1982, în Izmit, Ibrahim Celikkol a îmbrățișat încă din copilărie sportul, practicând baschet de performanță vreme de douăzeci de ani, iar apoi s-a orientat către modeling, devenind un model de mare succes. Odată devenit celebru în lumea mondenă a Turciei, Ibrahim a început să primească și oferte de a juca pe platourile de filmare și a acceptat că pe o provocare. Treptat, tânărul a demonstrat un talent uluitor și o carisma aparte, devenind în doar câțiva ani unul dintre cei mai bine cotați și apreciați actori în Turcia.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol si Birce Akalay, in cel mai asteptat proiect

[Sursa foto: Instagram Birce Akalay]

Citeste si: Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha, trece prin cele mai triste clipe din viața sa! Iată ce a pățit de curând celebrul actor İbrahim Çelikkol

După ce a încheiat cu brio filmările pentru serialul Prizonieră destinului, în anul 2021, Ibrahim Celikkol a fost cooptat să joace într-un nou serial ce va fi difuzat din 3 iunie pe platforma Netflix.

În producția Zbor de pasăre (Kuş Uçuşu), celebrul actor Ibrahim Celikkol a avut-o drept partenera de platou pe frumoasă și talentată Birce Akalay, nimeni altă decât fosta soție a renumitului actor Murat Unalmis.

Ibrahim Celikkol și Birce Akalay au mai jucat împreună și în anul 2017 în serialul Dragoste în alb-negru (Siyah Beyaz Aşk), care a înregistrat un real succes în Turcia, iar acum fanii lor așteaptă cu nerăbdare să-i urmărească din nou pe cei doi frumoși și talentați actori.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, alaturi de Birce Akalay

[Sursa foto: Instagram Birce Akalay]

Citeste si: Pasiunea ascunsă a îndrăgitului Ibrahim Celikkol, actorul care interpretează rolul Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze riscante a fost surprins!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Pasiunea ascunsă a îndrăgitului Ibrahim Celikkol, actorul care interpretează rolul Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze riscante a fost surprins!

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Cano, asociatul lui Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce producții de succes a mai jucat Erkan Bektaş și cum arată în rolul de tătic

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies