Cine este și câți ani are Cano, asociatul lui Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce producții de succes a mai jucat Erkan Bektaş și cum arată în rolul de tătic

,
actori turci

Erkan Bektaş, un actor desavarsit

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Erkan Bektaş este considerat drept unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din generația de aur a Turciei.


In articol:

În cei aproape treizeci de ani de experiență în domeniul actoriei, Erkan Bektaş a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui deosebit cu fiecare apariție în seriale și filme de excepție care i-au adus mari succese în carieră și l-au propulsat de-a lungul timpului printre cei mai buni actori turci.

Dincolo de profesie, Erkan Bektaş este și un tătic fericit și împlinit care își adoră fiul, în ciuda faptului că s-a despărțit de mama sa.

Cine este și câți ani are Cano, asociatul lui Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha

Erkan Bektaş s-a născut în anul 1972, în Ankara, într-o familie modestă, care l-a educat și l-a sprijinit mereu. Peste ani, tânărul Erkan Bektaş a decis să studieze mai întâi Facultatea de Istorie-Geografie și ulterior a realizat că nu poate să renunțe la visul lui măreț de a deveni actor și atunci a hotărât să se orienteze și către Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Ankara, pe care le-a absolvit cu brio.

ma numesc zuleyha

Erkan Bektas, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”! Aproape 2 milioane de fani au urmărit aseară serialul preferat

Odată ajuns actor cu drepturi depline, Erkan a început să joace în diverse piese de teatru în cadrul Teatrului de Stat din Ankara și mai târziu și în Istanbul. Iar în anul 2005, talentatul actor a primit primul rol într-un serial de televiziune, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri în filme și seriale de excepție. În anul 2010 a reușit să își înființeze propriul lui teatru, Tiyatro Baykuş.

Erkan Bektas

Erkan Bektas, in serialul Gulperi

[Sursa foto: Instagram Erkan Bektas]

În anul 2021, Erkan Bektaş a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în cel de-al treilea sezon, în rolul Abdülkadir Keskin, alias Cano, asociatul lui Hakan, un personaj secundar negativ, dornic de răzbunare și de a se îmbogăți cât mai mult prin tot felul de afaceri ilicite.

Dincolo de profesie, actorul Erkan Bektaş este în viața reală, un tătic fericit și împlinit deoarece are un băiețel superb, pe care îl iubește enorm. Deși a divorțat de mama lui, celebrul actor a continuat să se dedice creșterii băiatului și va rămâne mereu cel mai mare sprijin al lui si pe viitor.

ma numesc zuleyha

Erkan Bektas, alaturi de copiii sai

[Sursa foto: Instagram Erkan Bektas]

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Hande Soral a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ümit! Ce anume a determinat-o să ia acea decizie!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Adevăratul motiv pentru care actrița Hande Soral a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ümit! Ce anume a determinat-o să ia acea decizie!

Ucrainenii admit că trebuie să se retragă de tot din Luhansk: Ne atacă din toate direcțiile și riscăm încercuirea (Video)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cu ce probleme se confruntă Hande Soral înainte să devină mamă. Umit din serialul Mă numesc Zuleyha le-a povestit totul prietenilor de pe instagram: „Am început să observ unele...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies