Cine este și câți ani are Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cine a fost marea dragoste a celebrului İbrahim Çelikkol și cum arată actorul în rolul de tătic!

,
ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor desavarsit

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgitul actor İbrahim Çelikkol, care a dat viață personajului Hakan în serialul Mă numesc Zuelyha, se numără astăzi printre cei mai talentați și apreciați actori ai Turciei.


In articol:

İbrahim Çelikkol a făcut furori cu rolul Mehdi în serialul Prizoniera destinului, iar la scurtă vreme a cucerit din nou publicul din Turcia și de peste hotare cu noul rol din producția fenomen, Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului Hakan Gümüşoğlu, în cel de-al treilea sezon.


Deși are deja 40 de ani, İbrahim Çelikkol și-a menținut același spirit tânăr și arată uluitor de bine, continuând să uimească telespectatoarele cu aspectul lui fizic atrăgător. Dincolo de viața profesională de mare succes, celebrul actor își exercită și cel mai frumos rol din lume, acela de tătic, de aproape trei ani de când a venit pe lume fiul lui, Ali, pe care îl adoră. Însă de curând İbrahim Çelikkol a anunțat oficial faptul că mariajului lui cu arhitectă Mihre Mutlu s-a destrămat și fiecare au decis să o ia pe drumul lui.

Cine este și câți ani are Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha

İbrahim Çelikkol s-a născut în anul 1982, în orașul Izmit, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă, alături de sora lui mai mică, din partea părinților lor. Peste ani adolescentul İbrahim Çelikkol s-a orientat către baschet pe care l-a practicat la nivel de performanță vreme de două decenii, înregistrând mari reușite alături de echipa lui. Acesta a moștenit pasiunea pentru sport de la tatăl lui, fost fotbalist de perfomanță. Aceeași pasiune pentru baschet a moștenit-o și sora să, Asli, care încă joacă la o echipa de top din Turcia.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: cnnturk.com]

La vârsta majoratului, İbrahim Çelikkol a decis să se aplece și către modeling și treptat a devenit unul dintre cele mai apreciate modele din Turcia, fiind apreciat pentru aspectul lui fizic uluitor.

Odată cu intrarea lui în lumea mondenă, İbrahim Çelikkol a fost cooptat să joace într-un serial de televiziune în anul 2004, iar de atunci a început să adore actoria și să își dorească să joace din ce în ce mai mult.

Citeste si: Celebrul actor Ibrahim Celikkol, din serialul Prizoniera destinului, decizie radicală în privința mariajului sau cu arhitecta Mihre Çelikkol! Cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor!

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, un model apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Celebrul actor Ibrahim Celikkol a devenit cunoscut și în România încă din anul 2012, când a jucat în serialul Iffet. Iar în anul 2019 a reapărut la Kanal D, în serialul Prizonieră destinului, în rolul Mehdi, care de asemenea i-a adus un succes răsunător. În anul 2021 a acceptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Hakan Gümüşoğlu, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan profesional.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, in serialul Prizoniera destinului

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Dincolo de platourile de filmare, Ibrahim Celikkol părea că și-a întâlnit și marea dragoste și în anul 2017 s-a căsătorit cu arhitectă Mihre Mutlu, iar doi ani mai târziu a apărut fiul lor, Ali, care ar fi trebuit să le pecetluiasca mariajul, însă destinul avea să le aducă despărțirea anul acesta, când au decis să divorțeze.

Citeste si: Mehdi din serialul Prizoniera destinului a mai adăugat un premiu important în palmaresul sau! Iată ce titlu a obținut Ibrahim Celikkol și cui i-a dedicat trofeul câștigat!

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Celebrul actor Ibrahim Celikkol, din serialul Prizoniera destinului, decizie radicală în privința mariajului sau cu arhitecta Mihre Çelikkol! Cei doi soți au decis să pună capăt...

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mehdi din serialul Prizoniera destinului a mai adăugat un premiu important în palmaresul sau! Iată ce titlu a obținut Ibrahim Celikkol și cui i-a dedicat trofeul câștigat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies