Hilal Altinbilek și Ibrahim Celikkol, ipostaze incendiare în cel mai recent pictorial! Iată cum au fost surprinși cei doi actori!

,
hilal altinbilek

Hilal Altinbilek si Ibrahim Celikkol, doi actori talentati si apreciati in Turcia

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Hilal Altinbilek și Ibrahim Celikkol sunt colegi de platou în sezonul cu numărul patru al serialului Mă numesc Zuleyha.


In articol:

Celebra actrița Hilal Altinbilek și colegul ei de breaslă, carismaticul Ibrahim Celikkol au început să filmeze în această toamna la cel de-al patrulea sezon al serialului Mă numesc Zuleyha, care se anunță unul de mare succes și așteptat cu mare nerăbdare de public.

Hilal Altinbilek și Ibrahim Celikkol, ipostaze incendiare în cel mai recent pictorial!

Talentata actrița Hilal Altinbilek are 30 de ani și a reușit în cei șapte ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale aparte. Până acum frumoasă actrița a jucat în patru seriale de televiziune și în într-un film artistic, care s-au bucurat de mare succes. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe îndrăgită actrița Hilal Altinbilek a jucat în serialul Karagul, difuzat în anul 2015, iar ulterior a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, rol despre care această mărturisea încă de la începutul filmărilor faptul că reprezintă o mare provocare pentru carieră sa.

Celebrul actor Ibrahim Celikkol face parte de asemenea din breaslă actorilor apreciați de public. După marele succes înregistrat cu rolul jucat în serialul Prizonieră destinului, Ibrahim Celikkol a început să joace în cel de-al patrulea sezon al serialului Mă numesc Zuleyha.
De curând, Hilal Altınbilek și İbrahim Çelikkol au acordat un interviu publicației ȘAMDAN PLUS din Turcia și au realizat și un pictorial de senzație.

Citeste si: Mehdi din serialul Prizoniera destinului, imaginea care a topit inimile fanilor săi! Iată cum a fost surprins celebrul Ibrahim Çelikkol, alături de cea mai iubita persoană din viața sa

"Mă numesc Zuleyha este la al patrulea sezon și pentru mine este o lungă călătorie.

Într-un serial atât de longeviv, se dezvoltă și personajele, se transformă. Întocmai că în viață. Evenimentele te poartă acolo unde nici nu te aștepți. Pentru mine este foarte plăcut să joc această schimbare, această transformare. O privesc pe Züleyha din primul episod și spun: <<Cât ai crescut, cât te-ai maturizat!>> Viața a transformat-o pe Züleyha într-o femeie cum nici nu speră, dar trebuia să fie, puternică și care știe ce vrea", a spus Hilal Altinbilek, potrivit viatacuaromadecafea.com

Ibrahim Celikkol a declarat că a început cu mare entuziasm să joace în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha și s-a acomodat rapid atât cu noii săi colegi, cât și cu scenariul și staff-ul tehnic.

Citeste si: Câți ani are Mehdi din Prizoniera destinului! Fanii săi au fost uluiți să afle cât de matur este, de fapt, carismaticul actor Ibrahim Celikkol!

"Sunt foarte fericit și mă mulțumește foarte mult reușita proiectului. M-am adaptat foarte repede. Compatibilitatea și energia echipei fac că mediul la filmări să fie confortabil și liniștit. Toată lumea muncește cu multă dăruire, de aceea rezultă episoade frumoase și de calitate. Faptul că publicul nostru ne este alături cu bucurie, ceea ce se reflectă și în audiențele obținute, este, în ciuda oboselii, partea cea mai plăcută a ceea ce facem.", a spus Ibrahim Celikkol, potrivit viatacuaromadecafea.com

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Actrița care o interpretează pe Zuleyha trăiește o iubire de basm! Cine este bărbatul care o face fericită

Oamenii de știință au descoperit cea mai 'tânără' planetă din galaxie: 'Este ca şi cum am privi la propriul nostru trecut'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", aparitie ravasitoare la bratul unui barbat misterios!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies