Vi-l mai amintiți pe fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cum a fost sărbătorit celebrul actor Uğur Güneş pe platourile de filmare ale noului sau proiect!

,
ugur gunes

Ugur Gunes, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Ugur Gunes]

Carismaticul Uğur Güneş, aniversare surpriză chiar pe platourile de filmare ale noului sau proiect de televiziune.


In articol:

Deși are doar 34 de ani, Uğur Güneş a reușit în cei aproape zece ani de experiență în domeniul actoriei, să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite.

De curând, Uğur Güneş a fost sărbătorit pe platourile de filmare ale noului serial în care joacă de ceva vreme și de care este tare mândru!

Cum a fost sărbătorit celebrul actor Uğur Güneş pe platourile de filmare ale noului sau proiect

Ugur Gunes s-a născut în anul 1987, în Ankara, unde a crescut alături de sora și fratele lui. Părinții lor le-au oferit o educație aleasă și i-au sfătuit să studieze domeniile pe care le-au îndrăgit încă din copilărie. Însă Uğur Güneş a decis peste ani să urmeze mai întâi Facultatea de Geografie, în cadrul Universității din Ankara și ulterior a revenit la prima dragoste și a studiat și Facultatea de Teatru și Film, pentru a-și îndeplini marele vis din copilărie, de a deveni un actor renumit și apreciat.

ugur gunes

Ugur Gunes, un munte de talent si carisma

[Sursa foto: Instagram Ugur Gunes]

Odată devenit actor, Ugur Gunes a debutat în anul 2011 cu rolul din serialul "Yeniden Başla".

Au urmat serialele "Benim İçin Üzülme", "Urfalıyam Ezelden" și filmul artistic "Tamam mıyız". În 2015 s-a făcut remarcat în seria istorică "Dirilis Ertuğrul". În anul 2018 a început să filmeze în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a primit un rol principal, care i-a adus mare succes. În prezent celebrul actor joacă cu aceeași mare pasiune în serialul Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care a primit de asemenea rolul principal.

Citeste si: Ugur Gunes, fermecatorul Yilmaz, din “Ma numesc Zuleyha”, sufera dupa fosta iubita?

Pe 10 noiembrie, îndrăgitul actor Uğur Güneş a împlinit frumoasă vârstă de 34 de ani și a fost surprins de colegii săi cu mică petrecere pregătită chiar pe platourile de filmare ale noului lor proiect, care se anunță unul de mare succes. Actorul a fost surprins de tortul pe care l-au pregatit colegii sai pe care l-au adus chiar pe platoul de filmare.  

ugur gunes

Ugur Gunes, sarbatorit pe platourile de filmare

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes pe o ambarcatiune de lux, pe Marea Neagra!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes pe o...

Elon Musk stârnește noi controverse: A publicat o hartă care arată orientarea pro-rusă a locuitorilor din sudul Ucrainei (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ugur Gunes, fermecatorul Yilmaz, din “Ma numesc Zuleyha”, sufera dupa fosta iubita?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies