Adevăratul motiv pentru care actrița Hande Soral a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ümit! Ce anume a determinat-o să ia acea decizie!

,
hande soral

Hande Soral, o actrita completa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Hande Soral, renumită actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, a părăsit distribuția producției în sezonul 3.


In articol:

Celebra Hande Soral face parte din categoria celor mai frumoase, talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. La doar 35 de ani, superbă actrița a reușit să acumuleze peste un deceniu de experiență pe platourile de filmare și a cucerit publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei uluitoare.

Anul trecut Hande Soral a făcut furori cu rolul Ümit în producția turcească Mă numesc Zuleyha, în ciuda fapului că a jucat un rol negativ.

Citeste si: Întâmplare fără precedent pe platourile de filmare pentru reality-ul Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri în premieră: "N-au mai venit a doua zi!"

Adevăratul motiv pentru care actrița Hande Soral a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha

Cu o pasiune uriașă pentru actorie și cu o ambiție de fier, Hande Soral a reușit în doar câțiva ani de la debutul pe platourile de filmare să devină una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe în Turcia.

Deși inițial a urmat Facultatea de Psihologie în cadrul Universității Bilgi din Istanbul, la îndemnul părinților ei, ulterior Hande Soral a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea ei pasiune pentru actorie și a început să urmeze și câteva cursuri de teatru în cadrul unei școli private, reușind astfel să își îndeplinească și marele vis de a deveni actrița.

ma numesc zuleyha

Hande Soral, in rolul Umit din serialul Ma numesc Zuleyha 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Hande Soral a debutat cu un rol secundar într-un serial de televiziune, în anul 2008, în producția Komedi Dükkanı, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri care i-au adus satisfacții pe plan profesional și au propulsat-o în topul celor mai bune actrițe din Turcia. După rolul magistral jucat în serialul Dirlis Ertugrul (2018-2019), a urmat în anul 2021, un alt rol de mare succes, în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață doctoriței Umit.

Însă în sezonul al treilea al serialului, celebra actrița a fost nevoită să părăsească distribuția, conform scenariului, spre dezamăgirea fanilor ei, care așteptau cu mare interes evoluția personajului Umit.

Citeste si: Cum arată Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, cu doar câteva zile înainte de a naște! Iată cât de frumoasă si suplă este viitoarea mămică Hande Soral!

hande soral

Hande Soral, o viitoare mamica fericita

[Sursa foto: Instagram Hande Soral]

La acea vreme presa din Turcia a anunțat faptul că adevăratul motiv pentru care celebra Hande Soral ar fi părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha ar fi fost faptul că fusese deja cooptată într-un alt proiect important, serialul Alef, aflat la al doilea sezon, difuzat pe platforma Blu TV, în care l-a avut drept partener pe renumitul actor Taner Olmez. Un alt motiv pentru care celebra actrița ar fi renunțat la rolul din serialul Mă numesc Zuleyha, a fost și faptul că urmă să devină mămică în doar câteva luni și atunci aspectul ei fizic nu i-ar mai fi permis.
În prezent celebra actriță Hande Soral așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fiului ei și este extrem de fericită și împlinită alături de soțul ei, renumitul actor İsmail Demirci.

hande soral

Hande Soral, alaturi de sotul ei

[Sursa foto: Instagram Hande Soral]

Citeste si: Cine este sora mai mică a lui Umit din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Hande Soral și sora ei seamănă ca două picături de apă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Cine este și câți ani are în realitate seducatoarea Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu ce actor celebru este căsătorită superba Hande Soral! Imagini inedite de la...

Putin nu și-a luat gândul de la Kiev: Șiderul de la Kremlin ia în calcul un nou asalt asupra capitalei Ucrainei (presă)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Betul, mari planuri de viitor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies