Cine este sora mai mică a lui Umit din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Hande Soral și sora ei seamănă ca două picături de apă

,
sora hande soral

Actrița Hande Soral are o soră mai mică cu 4 ani 

[Sursa foto: instagram Hande Soral]

Hande Soral, actrița care dă viață personajului Umit în serialul „Mă numesc Zuleyha”, are o soră mai mică. Iată cât de bine seamănă cele două și cu ce se ocupă sora vedetei.

Actrița Hande Soral, cea care o interpretează pe Umit în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, impresionează cu talentul ei, dar și cu trăsăturile speciale care atrag atenția tuturor celor care o privesc.

Recent, cunoscuta actriță s-a fotografiat alături de sora ei, Bensu Soral, iar asemănarea este izbitoare. Cele două au foarte multe trăsături în comun, astfel că la prima vedere ar putea fi confundate cu mare ușurință.

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Ilinca Vandici reușește să aibă o siluetă de invidiat. De la ce nu se poate abține niciodată frumoasa prezentatoare TV

Cine este și cum arată sora lui Hande Soral, actrița care o interpretează pe Umit în serialul „Mă numesc Zuleyha”?

Hande Soral este foarte activă pe contul personal de instagram, iar zilele trecute le-a făcut o surpriză fanilor și s-a afișat alături de sora ei, Bensu Soral. Între cele două există o diferență de doar 4 ani, au foarte multe trăsături comune, iar în fotografia pe care au postat-o la story se poate observa cât de bine seamănă cele două din punct de vedere fizic.

Atât Hande Soral, cât și sora ei, Bensu Soral, au părul lung și un stil vestimentar similar, astfel că cei care nu le cunosc atât de bine le-ar putea confunda cu mare ușurință.

Cele două surori și-au petrecut timpul împreună în urmă cu mai multe zile, iar sora lui Hande Soral, Bensu Soral, a postat o serie de imagini la story, pe instagram. Se pare că cele două au o relație specială și se înțeleg foarte bine, în fotografia încărcată în mediul online fiind foarte apropiate.

sora umit ma numesc zuleyha

Bensu Soral și Hande Soral 

[Sursa foto: instagram Bensu Soral]

Bensu Soral, sora actriței Hande Soral, are 31 de ani și a decis să urmeze același drum pe care l-a urmat și sora ei, mai exact actoria. Astfel, sora celebrei Umit din serialul „Mă numesc Zuleyha” este tot actriță. Urmează cursurile Facultății de Arte Plastice a Universității Marmara. 

Bensu Soral și-a început cariera în actorie având sprijinul surorii ei, actrița Hande Soral. Astfel, Bensu Soral a debutat în anul 2012. Aceasta nu doar că are o carieră de succes, ci și o familie fericită. Este căsătorită cu Hakan Baş din anul 2018.

bensu soral sora actrita hande soral

Bensu Soral este sora actriței Hande Soral

[Sursa foto: instagram Bensu Soral]

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este iubitul talentatei actrițe Ilayda Çevik!

Bensu Soral, sora actriței Hande Soral, celebră pe instagram

Sora mai mică a actriței Hande Soral, Bensu Soral, este urmărită pe contul de instagram de 4.7 milioane de persoane, în timp ce sora ei mai mare are doar 1,9 milioane de urmăritori. 

Bensu Soral este ceva mai activă în mediul online decât sora ei, aceasta postând fotografii din vacanțe, din cadrul proiectelor în care este implicată, dar și de la diferite ședințe foto.

Imaginile postate de Bensu Soral pe instagram reușesc să strângă foarte multe aprecieri și comentarii într-un timp relativ scurt, actrița fiind foarte îndrăgită de prietenii virtuali. 

Citeste si: Cum arată Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, cu doar câteva zile înainte de a naște! Iată cât de frumoasă si suplă este viitoarea mămică Hande Soral!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Hande Soral a dezvăluit numele bebelușului pe care îl va aduce pe lume. Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha a dat vestea cea mare pe instagram

Topul sărăciei: Eurostat anunță că România, Bulgaria și Ungaria plătesc cele mai mici salarii

Hande Soral a dezvăluit numele bebelușului pe care îl va aduce pe lume. Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha a dat vestea cea mare pe instagram

Adevăratul motiv pentru care actrița Melike Ipek Yalova a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Mujgan! Iată ce i s-a întâmplat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies