Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este iubitul talentatei actrițe Ilayda Çevik!

,
Ilayda Çevik

Ilayda Çevik, o tanara speranta a cinematografiei din Turcia

[Sursa foto: Instagram Ilayda Çevik]

Fumoasa Ilayda Çevik face parte din generația tânără a actrițelor din Turcia și a cucerit publicul cu talentul ei deosebit încă de la primele ei apariții.


In articol:

La doar 27 de ani, Ilayda Çevik a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia, ce s-a remarcat printr-un talent desăvârșit, o carisma aparte, dar și o frumusețe răpitoare. Telespectatorii au fost fascinați de rolul Betül, jucat magistral în serialul Mă numesc Zuleyha, cel mai recent proiect al superbei actrițe Ilayda Çevik.

Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha?

Ilayda Çevik s-a născut în anul 1994 în orașul Balıkesir, acolo unde a crescut și a primit cea mai bună educație din partea familiei sale, care a spijinit-o mereu în toate deciziile luate. Peste ani, după absolvirea Liceului de Arte Frumoase Mimar Sinan, Ilayda a decis să studieze mai întâi în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen și ulterior s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Yeditepe.

Ilayda Çevik

Ilayda Çevik, o actrita talentata 

[Sursa foto: Instagram Ilayda Çevik]

Încă de pe băncile facultății, Ilayda Çevik a început să joace în piese de teatru pe scenă Teatrului din orașul Balıkesir, până când a fost remarcată de marile case de producții și cooptată în diverse seriale și chiar în două filme artistice, care i-au adus mari succese în carieră.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Melike Ipek Yalova a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Mujgan! Iată ce i s-a întâmplat!

Primul rol jucat într-un serial de televiziune l-a primit în anul 2013, în producția Karagul, ăla cărei filmări au durat trei ani de zile și au însemnat un mare succes pentru tânăra actrița aflată pe atunci la început de drum în profesia să. Și tot în anul 2013, Ilayda a jucat și în primul film artiști, Kızım İçîn, care de asemenea i-a adus un plus de notorietate și mult succes. În anul 2021 a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Betul, fiica lui Sermin, care i-a adus mari satifactii pe plan profesional.

ma numesc zuleyha

Ilayda Çevik, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: www.cnnturk.com]

Dincolo de platourile de filmare, frumoasă Ilayda Çevik este o femeie la fel de ambițioasă că și pe plan profesional, însă este și o fire extrem de discretă atunci când vine vorba despre viață ei sentimentală.

De curând însă frumoasă actrița a publicat o imagine în care privește admirativ și cu multă iubire un bărbat chipeș. Deși nu a scris nimic în dreptul imaginii, Ilayda a adăugat doar câteva emoticoane sub formă de inima, semn că are sentimente pentru acel bărbat.

Ilayda Çevik

Ilayda Çevik, alaturi de iubitul ei

[Sursa foto: Instagram Ilayda Çevik]

Citeste si: Cine este și câți ani are timida Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este viitorul soț al actriței Polen Emre! Imagini spectaculoase de la petrecerea de logodnă a celor doi îndrăgostiți!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fiica partizanului Toma Arnăuţoiu: „Tata a refuzat să înlocuiască patriotismul, credinţa şi dreptatea cu oportunismul, ambiguitatea şi prefăcătoria“

Cum arată Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, cu doar câteva zile înainte de a naște! Iată cât de frumoasă si suplă este viitoarea mămică Hande Soral!

Preşedintele ecuadorian cedează în fața protestelor violente: Prețul la carburanți va fi redus

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arată Sevda din serialul Mă numesc Zuleyha, fără machiaj! Iată cum reușește celebra actrița Nazan Kesal să își ascundă ridurile când se află în fața camerelor de filmat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies