Ea este comoara lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată fiica celebrului Bulent Polat! Ce familie superbă are indragitului actor!

,
ma numesc zuleyha

Bulent Polat, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Bulent Polat]

Bulent Polat se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Cu peste două decenii de experiență în domeniul actoriei, Bulent Polat a reușit să urce în topul celor mai apreciați actori ai Turciei, datorită talentului lui desăvârșit și a carismei sale aparte.

Ea este comoara lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha

Bulent Polat are 43 de ani și este actor de teatru, film și televiziune și are o vastă experiență pe platourile de filmare. Acesta a venit pe lume în anul 1979, în orașul Tunceli, însă în anul 1987 s-a mutat împreună cu familia lui în Istanbul, acolo unde și-a continuat studiile.
Bulent Polat a studiat actoria la Centrul de Artă "Mujdat Gezen", iar în anul 1993 a început deja să joace primul lui rol într-o piesă de teatru.

ma numesc zuleyha

Bulent Polat, un actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Bulent Polat]

Talentul lui desăvârșit a fost rapid remarcat de conducerea teatrului de Stat din Istanbul și a fost angajat că actor profesionist. În anul 2008 Bulent Polat a decis să își perfecționeze studiile și a plecat în America pentru a studia actoria la un nivel mult mai înalt, în cadrul Școlii Stella Adler Acting School din Los Angeles. Iar în anul 2011 a revenit în Istanbul, unde a început să primească și propuneri de a juca în seriale și filme artistice.

ma numesc zuleyha

Bulent Polat, alaturi de familia lui

[Sursa foto: Instagram Bulent Polat]

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Bulent Polat, dincolo de platourile de filmare! A imprumutat din obiceiurile personajului Gaffur?

Dincolo de viața profesională de succes, Bulent Polat este și un bărbat fericit și împlinit. Acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Duygu Senoglu, în anul 2014, iar un mai târziu cei doi îndrăgostiți au decis să organizeze nuntă. La scurt timp a venit pe lume și fiica lor, care poartă numele Doga și reprezintă cea mai de preț comoară a celor doi părinți. Micuța Doga a devenit centrul universului lor și le-a pecetluit dragostea și căsnicia.

ma numesc zuleyha

Bulent Polat, un tatic devotat

[Sursa foto: Instagram Bulent Polat]

În perioada în care Bulent Polat a filmat în Adana pentru serialul Mă numesc Zuleyha, micuța lui fiica, Doga a ajuns și ea pe platourile de filmare, pentru că tatăl ei să îi împărtășească din tainele actoriei, domeniu care o atrage foarte mult se pare și pe care îl va îmbrățișa cu siguranță peste ani.

ma numesc zuleyha

Bulent Polat si-a adus fiica pe platourile de filmare ale serialului Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Bulent Polat]

Citeste si: Cine este câți ani are carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este frumoasa soție a celebrului Bülent Polat și ce fetiță superbă au împreună!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, momente extrem de triste și emoționante! Celebrul Kerem Alışık a comemorat 27 de ani de la decesul tatălui său, marele actor...

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Kanal D își menține poziția de lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies