Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, momente extrem de triste și emoționante! Celebrul Kerem Alışık a comemorat 27 de ani de la decesul tatălui său, marele actor Sadri Alışık!

,

Momente extrem de difcile pentru celebrul Kerem Alışık! În urmă cu 27 de ani actorul și-a pierdut tatăl.


In articol:

Renumitul Kerem Alisik provine dintr-o familie celebra în Turcia. Părinții lui au fost și vor rămâne în memoria publicului drept doi dintre cei mai de seama actori. Astfel Kerem Alisik a dus mai departe cu drag și mare mândrie profesia de actor, deoarece și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru acest domeniu spectaculos.

Ali Rahmet Fekeli, momente extrem de triste și emoționante

Deși are 61 de ani și îl are alături pe fiul lui Sadri, care și el la rândul lui duce mai departe tradiția de familie, Kerem Alisik și-ar fi dorit să îi aibă încă alături și pe părinții lui. Kerem Alisik i-a pierdut treptat, însă au plecat împliniți și mândri de realizările fiului lor pe plan profesional, dar și personal, datorită fiului sau, care a urmat și el meseria de actor.

kerem alisik

Kerem Alisik, alaturi de parintii lui

[Sursa foto: Instagram Kerem Alisik]

Renumitul actor Kerem Alisik a organizat pe dată de 6 aprilie 2022, comemorarea tatălui sau, Sadri Alışık, unul dintre marii maeștri ai cinematografiei turcești. Regeretaul actor a fost comemorat la mormântul său din Cimitirul Zincirlikuyu, din Istanbul, la împlinirea a 27 de ani de la moartea lui.

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebrul actor Kerem Alisik pe vremea cand avea doar douazeci de ani! Asa tata, asa fiu! Iata cat de mult seamana cu tatal lui, care i-a fost si mentor!

Printre persoanele care au luat parte la evenimentul de comemorare s-au numărat și fani ai celebrului Sadri Alisik, iar alături de Kerem Alisik a fost fiul lui care îi poartă numele bunicului său, Sadri Alışık.

kerem alisik

Kerem Alisik, la comemorarea tatului sau

[Sursa foto: hurriyet.com.tr]

„Au trecut 27 de ani, bineînțeles că ne-am obișnuit. Dar dorul din inimile noastre nu se termină. Când ajung la aceste luni, tristețea devine și mai mare. Tatăl meu, Sadri Alışık, și mama mea, Çolpan İlhan, dorm unul lângă altul. Este foarte important pentru mine să le păstrez numele în viață. Sunt sigur că vor trăi după mine.

Dumnezeu să fie mulțumit de cei care au venit și de cei care nu au uitat”, a spus Kerem Alışık după rugăciunea specifică acestui eveniment, potrivit hurriyet.com.tr

Citeste si: Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o tragedie cumplită! Celebrul Kerem Alisik a pierdut cea mai importantă femeie din viața sa, iar Turcia a pierdut una dintre cele mai mari actrițe!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Kanal D își menține poziția de lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Reacția ONU, după apelul lui Zelenski privind excluderea Rusiei: 'Toate deciziile de acest gen trec prin Consiliul de Securitate'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Recunoașteți carismaticul tânăr din imagine? Este unul dintre cei mai atrăgători actori din distribuția serialului Mă numesc Zuleyha!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies