Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Ibrahim Celikkol, carismaticul actor care dă viață personajului Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha!

,
Ibrahim Celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor desavarsit 

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Ibrahim Celikkol este etichetat drept unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Ibrahim Celikkol a facinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui uriaș și cu o carisma aparte, dovedite în numeroase seriale de televiziune și filme artistice în care a jucat de-a lungul celor două decenii de carieră în domeniul actoriei.

Șarmantul actor s-a orientat mai întâi către o carieră de fotomodel și abia apoi a decis să studieze actoria pentru a deveni un actor cu drepturi depline. Cea care i-a fost mereu cel mai mare sprijin în viață și în carieră a fost nimeni altă decât mama lui, cea pe care o consideră cea mai importantă femeie din viață lui.

Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Ibrahim Celikkol

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor Ibrahim Celikkol î ncă din anul 2012, în distribuția serialului Iffet, iar ulterior actorul a reapărut la Kanal D în producția Prizonieră destinului, în care a jucat tot rolul principal alături de superbă lui colegă de breaslă, Demet Ozdemir.

Ibrahim Celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Dacă pe plan profesional destinul i-a rezervat numai succese, în viață personală, actorul Ibrahim Celikkol pare urmărit de ghinion, deoarece de curând a divorțat de soția lui, arhitectă Mihre Mutlu, care i-a dăruit în urmă cu doi ani și un fiu minunat. Celebrul actor s-a căsătorit în anul 2017, în Grecia și părea extrem de fericit alături de aleasă lui, însă în ultimii doi ani între cei doi soți au apărut neînțelegeri, care au dus în cele din urmă la despărțirea lor definitivă.

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Cea care l-a sprijinit mereu pe celebrul actor atât în carieră lui cât și în viață personală a fost nimeni altă decât mama lui, femeia care i-a dat viață și care l-a ajutat cu cele mai bune sfaturi și l-a îndrumat mereu pe calea cea bună.

Îndrăgitul actor o apreciază și o respectă enorm pe mama lui. În fiecare an de Ziua Mamei în Turcia, Ibrahim Celikkol îi transmite cele mai calde urări, marcând acest frumos eveniment cu câteva rânduri de suflet.

„Am fost copii odată. Am crescut, dar am rămas mereu în aceeași inimă, am ținut mereu aceeași mână caldă. Mama mea frumoasă, mama care m-a învățat ce înseamnă compasiunea, să fiu bun cu oamenii, să iubesc cu suflet, să fiu conștiincios și să pun inima în tot ceea ce fac... La mulți ani de Ziua Mamei tuturor mamelor, și dragei mele mame!", a scris actorul Ibrahim Celikkol, pe contul lui de socializare, în dreptul unei imagini cu mama lui.

Citeste si: Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii celor doi!

ibrahim celikkol

Ibrahim Celikkol, alaturi de mama sa

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Citeste si: Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha, trece prin cele mai triste clipe din viața sa! Iată ce a pățit de curând celebrul actor İbrahim Çelikkol

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Zuleyha descoperă detalii uluitoare din trecutul lui Demir! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D!

Prima întâlnire dintre Klaus Iohannis și Kelemen Hunor, după declarațiile scandaloase ale lui Viktor Orban

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies