Zuleyha descoperă detalii uluitoare din trecutul lui Demir! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D!

,
ma numesc zuleyha

Zuleyha afla detalii neasteptate din trecutul lui Demir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ies la iveală noi detalii incredibile din trecutul lui Demir, iar Zuleyha trece prin momente extrem de dificile.


In articol:

Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha a ajuns la cel de-al patrulea sezon și continuă să surprindă publicul cu noi situații incredibile, în care sunt puse personajele centrale, care fascinează prin complexitatea lor. Povestea impresionantă de viață a frumoasei Zuleyha a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și continuă în să captiveze atenția telespectatorilor cu noi întâmplări și situații uluitoare.

Zuleyha descoperă detalii uluitoare din trecutul lui Demir

Dispariția bruscă și inexplicabilă a șarmantului ei soț, Demir Yaman, a bulversat-o pe tânăra Zuleyha, care dintr-o dată a devenit responsabilă de toate afacerile familiei Yaman și dar și de bunul mers al întregului conac. Mai mult decât atât, frumoasă Zuleyha se confruntă cu noi probleme cauzate de trecutul tumultos al soțului ei.

ma numesc zuleyha

Zuleyha, bulversata de aparitia unei femei misteriose 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși Demir continuă să fie dat dispărut, la conacul Yaman se iscă noi situații dificile, cărora tânăra Zuleyha se vede nevoită să le facă față de dragul copiilor ei. Această primește la sediul companiei Yaman vizită furtunoasă a unei femei care pretinde o imensă suma de bani, acuzându-l pe Demir de situația în care a ajuns fiica ei. Misterioasă femeie o amenință pe Zuleyha că va auzi toată Cukurova despre trecutul lui Demir și va face de ras întreagă familie Yaman, dacă nu va primi suma de bani solicitată.

ma numesc zuleyha

Zuleyha ajunge la capatul puterilor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tânăra Zuleyha este uluită de cele aflate despre soțul ei și nu îi vine să creadă că i se întâmplă toate aceste lucruri în lipsa lui Demir. Aceasta are impresia că toată lumea din jurul ei are de gând să o fure, de la străini până la apropiați. Pe de altă parte, Cano încearcă să-l convingă pe Kahan, alias Mehmet să își continue planul de răzbunare împotriva lui Demir și să ajungă să sustragă mare parte din averea acestuia, profitând de dispariția lui.

ma numesc zuleyha

Cano continua sa il influenteze pe Hakan

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între timp, Zuleyha descoperă noi detalii șocante din trecutul lui Demir. Această află cu stupoare că vicleanul Hakan are sora, pe nume Hulya, care cu ani în urmă s-a îndrăgostit de Demir, iar acesta ar fi părăsit-o. Iar tânăra a recurs la acea vreme la un gest extrem, încercând să-și curme viață de supărare.

ma numesc zuleyha

Zuleyha descopera noi detalii incredibile despre sotul ei, Demir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Hakan își ascunde în continuare adevărată identitate pentru a-i urmări pas cu pas reacțiile și deciziile tinerei Zuleyha, de care se simte deja atras, însă în paralel, bărbatul îi promite surorii lui, Hulya că se va răzbună pe Demir, pe care îl consideră vinovat de situația Hulyei, aflat imobilizată într-un scaun cu roțile, după ce încercase cu ani în urmă să-și ia viață.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa!

Citeste si: Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii celor doi!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa!

Cine este primul român căruia i se va monta dispozitiv de supraveghere electronică

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Furkan Palali atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies