Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa!

,

Hilal Altinbilek are o relație specială cu tatăl ei! Iată ce surpriză de pomină i-a pregătit celebra actrița celui mai important bărbat din viața sa!


In articol:

Actrița Hilal Altinbilek, care interpretează magistral rolul personajului principal feminin din serialul Mă numesc Zuleyha, în care a făcut furori atât în Turcia, cât și în străinătate, și-a făcut apariția alături de cel mai important bărbat din viață să, tatăl ei, căruia i-a pregătit o surpriză de senzație de ziua lui de naștere.

Totodată tânăra actrița i-a transmis părintelui ei și un mesaj emoționant prin intermediul unei postări pe contul ei de socializare.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa

Superba Hilal Altinbilek are doar 31 de ani, însă cu toate acestea a reușit să cucerească iremediabil publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei desăvârșit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în seriale de excepție.

hilal altinbilek

Hilal Altinbilek, alaturi de tatal ei

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek]

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau o prietenie sinceră? Imaginile care au pus pe jar fanii celor doi actori!

Telespectatorii din România au cunoscut-o cu ani în urmă în distribuția serialului Karagul, iar apoi această a apărut la Kanal D, în 2019, în producția de succes, Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului principal, pe care l-a interpretat magistral. În anul 2018, Hilal Altinbilek a jucat pentru prima dată într-un film artistic, în care a dat viață tot personajului principal, alături de celebrul actor Engin Akyürek, în producția Cocuklar Sana Emanet.

hilal altinbilek

Hilal Altinbilek, o actrita desavarsita

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek]

Dincolo de profesie, Hilal Altinbilek a preferat să își păstreze pe cât posibil viață personală departe de ochii presei, încercând să fie mereu foarte discretă, atât în ceea ce privește familia ei, cât și relațiile sale amoroase.

În ultima vreme însă presă din Turcia a lansat o veste despre despărțirea frumoasei actrițe de iubitul ei, însă această nu a confirmat încă nimic în legătură cu acest subiect delicat.
De curând însă Hilal Altinbilek le-a împărtășit fanilor ei din mediul virtual câteva imagini inedite în care apare alături de tatăl ei, pe care îl consideră cel mai important bărbat din viață ei. Tânăra actrița i-a pregătit părintelui ei o surpriză de suflet de ziua lui de naștere și totodată i-a transmis și cele mai calde și emoționante urări cu cu ocazia aniversării lui.

"La mulți ani ție dragul meu tată... scumpul meu... să avem ani lungi, sănătoși, liniștiți și fericiți!", a scris actrița într-o postare pe contul ei de socializare.

hilal altinbilek

Hilal Altinbilek, alaturi de tatal ei, la aniversarea acestuia

[Sursa foto: Instagram Hilal Altinbilek]

Citeste si: Pasiunea mai puțin cunoscută pe care o are Hilal Altinbilek, cea care o interpretează pe Zuleyha în serialul cu același nume. Ce îi place frumoasei actrițe să facă în timpul liber, atunci când nu este la filmările pentru vreo producție de succes

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii...

Sorin Cîmpeanu pune presiune: Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Furkan Palali atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies