Vlăduța Lupău este în culmea fericirii: „Îmi stă inima”. Vestea dată de artistă cu zâmbetul pe buze, fără să își poată stăpâni încântarea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mar 2023, 19:41

Misterul va fi elucidat la un moment dat, iar fanii abia așteaptă să afle despre ce este vorba

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a dat astăzi, 30 martie, o veste atât de bună, încât nici ei nu i-a venit să creadă. Chiar dacă nu a spus despre ce este vorba, artista a promis că va reveni cu detalii.

Vlăduța Lupău a primit o veste foarte bună astăzi și a fost atât de fericită, încât a vrut să împartă totul și cu fanii ei.

Artista a spus doar că este vorba de o invitație, fără a da mai multe informații.

Vlăduța Lupău a primit o veste foarte bună astăzi

Vlăduța Lupău a fost atât de fericită, încât a vrut să împărtășească totul cu fanii ei din mediul online. Din mașină, artista a intrat pe contul ei de Instagram și s-a filmat cu un zâmbet larg pe buze, spunându-le fanilor că a primit cea mai frumoasă invitație de până acum.

Cum evenimentele se apropie, căci nici vara nu este departe, este posibil să fie vorba de o nuntă sau de un botez, dar, până acum, îndrăgita interpretă nu a spus despre ce este vorba.

Cu toate că a declarat că nu poate spune acum despre ce este vorba, a menționat cuvântul „încă”, ceea ce înseamnă că misterul va fi elucidat la un moment dat, iar fanii abia așteaptă să afle despre ce este vorba.

Citește și: „Prost obicei”. Vlăduța Lupău a recunoscut ce greșeală face aproape zilnic și le-a povestit fanilor despre ce este vorba

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

„Tocmai am primit cea mai tare invitație din viața vieților mele și sunt cea mai fericită, îmi vine să mă duc cu 100! Nu pot să vă zic încă despre ce este vorba, dar e cea mai tare invitație din viața mea pe care am primit-o.

Știu că se citește fericirea pe chipul meu și radiez, vă zic sincer”, a povestit Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.

Vlăduța Lupău și-a adus aminte cu bucurie de luna martie a anului trecut

În urmă cu puțin timp, românii au sărbătorit Buna Vestire, iar ziua a fost una extrem de frumoasă pentru artistă. Anul trecut, pe data de 25 martie, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată, când se afla, deja, în trimestrul al doilea de sarcină.

„S-a bucurat enorm că m-a văzut” Vlăduța Lupău, gest emoționant pentru o bătrânică în vârstă de 84 de ani

Vestea a fost dată prin intermediul unei fotografii, în care se vedea burtica de gravidă, iar, alături de fotografie, aceasta a scris câteva cuvinte pe care nu le-a uitat nici după un an. Vlăduța a menționat că nu vrea să îi obosească pe urmăritorii ei cu ceea ce simte, dar, pentru ea, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața sa.

Citește și: Adi Rus, mesaj emoționant pentru Vlăduța Lupău, cu ocazia zilei sale de naștere: „O să te prețuiesc toată viața”

„Cu un an în urmă, de BUNA-VESTIRE… eram atât de fericită că anunț pe toată lumea de venirea ta… ți-am scris un mesaj, pe care îl mai postez odată aici și pe care o să ți-l spun în fiecare an! Nu vă aglomerez pe voi, urmăritorii mei …cu fericirea mea… dar pentru mine e o zi mare azi”.