Vlăduța Lupău s-a lăsat din nou pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut artista: ”Este efectul ăla de care zice toată lumea”

Autor: Madalina Maftei

”Practic rezultatul pe care eu mi-l doresc o să se vadă în două – trei zile”

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică. Artista le-a arătat rezultatul urmăritorilor din online.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa, mai ales de când a devenit mamă, micuțul Iair i-a schimbat viața radical. Mai mult, artistei îi merge foarte bine și pe plan profesional, fiind invitată să cânte la o mulțime de evenimente, atât în țară, cât și peste hotare.

Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică

Intervențiile estetice nu mai sunt un tabu, tot mai multe vedete din showbiz-ul autohton apelează la ajutorul esteticienilor pentru a-și îmbunătăți aspectul. Printre acestea se numără și Vlăduța Lupău, care a început să treacă din ce în ce mai des pragul cabinetului medicului estetician.

Este bine cunoscut faptul că artista nu este adepta bisturiului, ci apelează la intervenții non-invazive, precum augmentarea buzelor cu acid hialuronic.

Citește și: „Să ai o amantă este foarte ușor”. Vlăduța Lupău, reacție tranșantă la adresa bărbaților care joacă la mai multe capete

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, cântăreața a vizitat cabinetul medicului estetician pentru o nouă procedură. Vlăduța Lupău nu s-a ferit să le arate fanilor săi din online ce procedura și-a făcut și s-a filmat alături de medicul estetician, care îi explica ce procedura urmează să-i facă.

Interpreta de muzică de petrecere și-a injectat buzele cu acid hialuronic, aceasta fiind o intervenție la care a mai apelat și în trecut. 

Nerăbdătoare să vadă rezultatul final, Vlăduța le-a dezvăluit internauților că buzele vor căpăta aspectul mult dorit în două-trei zile.

Am venit să îmi... momentan sunt dată cu ruj și creion, o să mă șterg și o să îmi aranjeze buzele. Așa că o să vedeți că mă tot întrebați. Abia aștept. Aș vrea să fie așa cum sunt acum dată cu contur și ruj.

Așa o să iasă. Cu siguranță mâine  sau  poimâ i ne, este efectul ăla de care zice toată lumea…bot de rață. Deci, practic rezultatul pe care eu mi-l doresc o să se vadă în două – trei zile”, a transmis Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Nu m-am gândit că o să se întâmple asta”. Vlăduța Lupău, luată pe nepregătite de ultimele evenimente din viața ei