Mesajul copleșitor al Vlăduței Lupău în ziua în care a împlinit 32 de ani: ”De data asta e puțin diferit” Ce decizie a luat artista chiar de ziua ei

Author: Madalina Maftei

„Mi-am organizat o ședința foto împreuna cu băieții mei, un tort micuț și un mărțisor pe piept”

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Astăzi, Vlăduța Lupău a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani și, totodată, este primul an în care sărbătorește această zi la dublu, în calitate de mămică.

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, este cu dublă semnificație pentru îndrăgita interpretă de muzică populară și de petrecere. Vlăduța Lupău a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani și, totodată, este primul an în care celebrează această zi din postura de mamă. Artista a transmis un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău este o femeie împlinită și fericită 

Este primul an în care Vlăduța Lupău a renunțat să-și organizeze o petrecere fastuoasă  de

ziua de naștere, tot ce și-a dorit în această zi specială a fost să fie alături de soțul și de fiul ei, Iair.

Artista mărturisit, în mesajul pe care l-a postat pe pagina de Instagram, alături de poze sugestive cu familia sa, că tot ce și-a dorit în această zi a fost să aibă parte de o ședință foto cu băieții săi.

Mai mult, vedeta se declară o femeie împlinită

și a precizat că are tot ce și-a dorit, o familie superbă, milioane de oameni care o apreciază, dar cel mai important, are sufletul împăcat.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Vlăduța Lupău, departe Adi Rus de Valentine's Day. Artista a plecat singură la Londra, în timp ce soțul ei a rămas acasă cu Iair. Care este, de fapt, motivul plecării ei

Citește și: Cum arată casa Vlăduței Lupău! Vedeta este în culmea fericirii: „Casa visurilor mele”

”8 MARTIE…îmi aduce un an in plus❤️

Ei bine, de data asta e puțin (mai mult) diferit! Nu mi-am mai organizat mese festive mari și mult tămbălău cum desigur îmi plăcea să o fac, recunosc. Mi-am organizat o ședința foto împreuna cu băieții mei, un tort micuț și un mărțisor pe piept alături de multă iubire și liniște ce mă cuprinde.Cam despre asta este vorba acum la 32 de ani… si despre faptul că abia acum mă sărbătoresc la dublu în această zi…ziua “mamei” ❤️

Sincer vă zic, că am mai mult decât mi-am dorit la vârsta asta…am o familie superbă, am milioane de oameni care mă apreciază, am sufletul împăcat, am TOT!

Mulțumesc divinității pentru dragostea revărsată peste zilele vieții mele. 🤍”, a scris Vălduța Lupău pe contul său de Instagram, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și: Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru fiul ei, din vacanța din Dubai: „Ești răsăritul și apusul meu”. Artista a transpus în cuvinte iubirea pe care i-o poartă

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.