Plecată în vacanță cu fiul ei, Vlăduța Lupău a trecut prin momente dificile: „Ne-am speriat”. Artista le-a spus fanilor ce s-a întâmplat

Autor: Andreea Buinoschi

Văduța Lupău și Adi Rus au avut parte de un zbor mai liniștit cu bebelușul, dar nu au fost lipsiți de frică

Sursa: Instagram

După o perioadă extrem de încărcată, plină de proiecte și de filmări, Vlăduța Lupău, Adi Rus și fiul lor, Iair, au plecat în vacanță, în Dubai. Zborul cu avionul nu este ușor cu un copil mic, dar cei doi s-au descurcat.

Vlăduța Lupău a plecat într-o vacanță, după mult timp în care nu a mai avut parte de relaxare. În ultimele luni, artista a muncit pe brânci și a declarat că avea nevoie de câteva momente de respiro, așa că a împachetat totul și a plecat în Dubai.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au avut un zbor mai dificil

Față de alță părinți, Văduța Lupău și Adi Rus au avut parte de un zbor mai liniștit cu bebelușul, dar nu au fost lipsiți de frică sau de unele mici probleme.

Zborul a durat doar cinci ore, dar, pentru un copil mic, poate fi destul de obositor, așa că cei doi au ales o destinație apropiată, pentru ca micuțul să nu întâmpine vreo problemă.

„Ne-am speriat că va fi greu și, tocmai de aia, am ales, oarecum, o destinație la căldură, cât mai aproape de România. Zborul a durat cinci ore, iar el a dormit două.

Singura lui problemă este că nu știe să adoarmă decât legănat și a fost nevoie să ne ridicăm pe culoarul din avion câteva minute, să cânt nani, nani”,
a mărturisit Vlăduța Lupău, în mediul online.

Citește și: Cum arată casa Vlăduței Lupău! Vedeta este în culmea fericirii: „Casa visurilor mele”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista vrea să se bucure de momentele de relaxare, așa că nu petrecere prea mult timp pe telefon. Cu toate acestea, din când în când, mai le arată internauților ce mai fac prin vacanță și se poate observa, cu ochiul liber, cât de bine se distrează alături ce soțul ei și de copilul lor.

Vlăduța Lupău a slăbit într-un timp record

Vlăduța Lupău a fost foarte activă și în timpul sarcinii, deoarece a continuat să cânte la evenimente, iar acest lucru a făcut-o să nu pună prea multe kilograme pe ea. Artista este de părere că și genele sunt cele care au ajutat-o.

„Nu sunt nevoită și n-am fost niciodată să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea.

Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar, în zilele în care cânt, depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci, asta e dieta… Cânt!”, a povestit Vlăduța Lupău, pentru viva.ro.

Citește și: „Nu m-am gândit că o să se întâmple asta”. Vlăduța Lupău, luată pe nepregătite de ultimele evenimente din viața ei

În sarcină, soția lui Adi Rus s-a îngrășat 12 kilograme, iar opt dintre ele au dispărut cât timp a rămas internată în spital. Faptul că a trebuit să se întoarcă pe scenă și activitățile solicitante pe care le implică viața de mămică au ajutat-o să slăbească în continuare și, apoi, să se mențină.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!