„Prost obicei”. Vlăduța Lupău a recunoscut ce greșeală face aproape zilnic și le-a povestit fanilor despre ce este vorba

Autor: Andreea Buinoschi

Vlăduța Lupău a recunoscut că are o problemă când vine vorba de cumpărăturile efectuate pe internet

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău muncește foarte mult, motiv pentru care, își cumpără tot ceea ce își dorește, pentru a se răsplăti pentru tot efortul depus. Cu toate acestea, artista și-a dat seama că totul s-a transformat într-un obicei care nu îi face plăcere.

Vlăduța Lupău își face toate poftele și, când vine vorba de fiul ei, Iair, nici că se mai uită la banii pe care îi scoate din portofel. Aceasta vrea ca cel mic să aibă parte de tot ceea ce este mai bun, indiferent de ce este vorba.

Vlăduța Lupău nu poate scăpa de cumpărăturile online

Vlăduța Lupău a recunoscut că are o problemă când vine vorba de cumpărăturile efectuate pe internet.

Aceasta cumpără tot ceea ce îi atrage atenția și tot ceea ce îi place, cele mai mult fiind, bineînțeles, pentru Iair.

Artista și-a dat seama că acest lucru reprezintă o problemă, așa că le-a povestit și fanilor ei despre ce este vorba, fiind convinsă că nu este singura care experimentează această etapă. Făcând haz de necaz, soția lui Adi Rus a mărturisit că toți curierii au învățat adresa și doar lasă coletele la poartă.

Citește și: Mesajul copleșitor al Vlăduței Lupău în ziua în care a împlinit 32 de ani: ”De data asta e puțin diferit” Ce decizie a luat artista chiar de ziua ei

„Am un obicei, fetelor, destul de prost și seara, după ce mă pun în pat și după ce adoarme Iair, stau pe telefon și citesc mesaje. Până aici, e un lucru bun, după care, stau pe tot felul de site-uri, o grămadă de haine de copii, jucării pe toate site-urile și tot aleg și comand.

Mă sună curierul mai des ca mama. Deja ne-am împrietenit, doar mi le lasă la poartă”, a povestit Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlăduța Lupău a decis să nu îl mai posteze prea des pe Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au dorit foarte mult un copil, iar, până ca Iair să se nască în luna august a anului 2022, Vlăduța a pierdut două sarcini. Deoarece au suferit mult până au avut un copil, momentul în care acesta a apărut pe lume a fost unul de neuitat.

Pentru o bună perioadă de timp, solista l-a postat foarte mult pe rețelele de socializare și s-a mândrit cu el. Cu toate acestea, de ceva timp, a decis să nu îl mai arate atât de mult și, imediat ce fanii i-au dat mesaje legat de acest aspect, a explicat totul.

Citește și: Plecată în vacanță cu fiul ei, Vlăduța Lupău a trecut prin momente dificile: „Ne-am speriat”. Artista le-a spus fanilor ce s-a întâmplat

Aflată în vacanță, în urmă cu doar câteva săptămâni, Vlăduța Lupău a spus că, pentru o perioadă, nu ar vrea să îi mai arate chipul în mediul online, dar speră să și poată face acest lucru, deoarece este foarte fericită și vrea să arate tuturor asta.

 

 


Episodul 29 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 17 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.