„Grav, m-am speriat! Am luat șoc”. Vlăduța Lupău nu a putut crede ce a auzit și a împărtășit totul cu fanii săi, exprimându-și îngrijorarea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 mar 2023, 22:59

Artista a recunoscut că mai folosește și ea filtrele, ocazional, dar doar pentru a-și netezi fața

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a auzit o discuție, în urmă cu doar câteva zile, despre un subiect care reprezintă o mare problemă în zilele acestea și s-a speriat, motiv pentru care, a vrut să le spună și fanilor despre ce este vorba.

Vlăduța Lupău a fost mereu extrem de sinceră și, de fiecare dată când a avut ceva important de spus, a apelat la rețelele de socializare, pentru ca mesajul ei să ajungă la

cât mai multă lume și într-un timp cât mai scurt.

Vlăduța Lupău, speriată de efectele nocive ale filtrelor din online

Pentru ca utilizatorii să aibă o înfățișare cât mai „perfectă”, în mediul online, se regăsesc tot felul de filtre pe care le pot folosi și care chiar le pot schimba înfățișarea radical. Artista a recunoscut că mai folosește și ea filtrele, ocazional, dar doar pentru a-și netezi fața.

Cu toate acestea, unele persoane, atunci când vor să posteze ceva în mediul online, folosesc atât de mult filtrele respective, încât ajung să se aprecieze pentru felul în care acestea le fac să arate și nu își mai apreciază aspectul natural.

„Am auzit zilele trecute într-o discuție a unor părinți de copii tineri că există deja sindromul urâțeniei, pentru că, cum se explică, n-am înțeles și am întrebat, îți dai seama.

Citește și: Adi Rus, mesaj emoționant pentru Vlăduța Lupău, cu ocazia zilei sale de naștere: „O să te prețuiesc toată viața”

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Primul lucru când pun mâna pe telefon, tinerii și adolescenții, în special fetele, pe SnapChat, pe Instagram, pe toate rețelele, nu intră până nu-și pun filtru și se văd foarte urâți, adică nu le mai place de ei până nu își pun un filtru și atunci mi-am dat

seama că și eu mă postez cu filtru, dar bine, na, de netezire un pic”, a spus aceasta.

Vlăduța Lupău a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește filtrele

Soția lui Adi Rus a declarat că multe astfel de situații se regăsesc în cazul copiilor care își formează o părere greșită despre cum ar trebui să arate și nu se mai apreciază pe ei, mai ales că multe persoane publice, din întreaga lume, rar apar în mediul online fără a folosi un filtru.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii: „Îmi stă inima”. Vestea dată de artistă cu zâmbetul pe buze, fără să își poată stăpâni încântarea

Cu siguranță, aceasta este îngrijorată pentru fiul ei  c are, la un moment dat, va face și el cunoștință cu mediul online și nu își dorește să fie influențat negativ de ceea ce se află acolo.

Citește și: Mesajul copleșitor al Vlăduței Lupău în ziua în care a împlinit 32 de ani: ”De data asta e puțin diferit” Ce decizie a luat artista chiar de ziua ei

„Chiar e o problemă cu chestia asta de când s-au inventat filtrele că într-adevăr, copiii, peste tot numai cu filtre se pozează și cumva, nu știu cum, sindromul urâților sau ceva de genul și cred că de asta o să ajungă rău generația pentru că vor ajunge toți să se opereze, să intervină la fața lor, ca să se accepte pe ei așa cum sunt. Grav, m-am speriat!”, a mai spus Vlăduța Lupău.