Vladimir Putin a anunțat, oficial, anexarea la Rusia a celor patru teritorii din Ucraina: „Rusia are patru noi regiuni”

,
rusia-ucraina-vladimir-putin-anexare

Vladimir Putin a anunțat, oficial, anexarea la Rusia a celor patru teritorii din Ucraina: „Rusia are patru noi regiuni”

[Sursa foto: Gavriil Grigorov via politico.com]

Vladimir Putin a anunțat că patru regiuni din Ucraina fac, acum, parte din Rusia. Liderul de la Kremlin a făcut un anunț ferm, spunând că oricine va încerca să atace cele patru regiuni va trebui să suporte consecințele.

Vladimir Putin a făcut anunțul care a stârnit foarte multă revoltă: anexarea la Rusia a patru teritorii din Ucrain a.

Acest lucru s-a întâmplat în urma referendumurilor ilegale organizate în țara atacată.

Vladimir Putin a anunțat că Rusia are, de acum, patru noi regiuni din Ucraina

Vladimir Putin a semnat, în miez de noapte, decretele prin care patru teritorii din Ucraina sunt recunoscute ca făcând parte din Rusia. Pentru ca acest lucru să fie posibil, autoritățile ruse au organizat referendumuri ilegale în: Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson.

Rușii s-au pregătit cu fast pentru anexarea ilegală a aproximativ 20% din Ucraina și, prin intermediul ei, încearcă să descurajeze orice intenție a Ucrainei de a recăpăta respectivele teritorii.

„Rusia are patru nou regiuni. Rezultatele referendumurilor sunt clare și conuscute, oamenii au ales și alegerea este definitivă. Este voința a milioane de oameni”, a spus Vladimir Putin, în cadrul discursului susținut astăzi, 30 septembrie.

Citeste si: UE nu va accepta niciodata anexarea anuntata de Rusia

De asemenea, acesta a cerut armatei din Ucraina să oprească focurile în acea regiune, spunând că Rusia își va „proteja oamenii cu toate mijloacele” pe care le are la dispoziție.

rusia-ucraina-vladimir-putin-anexare

Vladimir Putin a anunțat, oficial, anexarea la Rusia a celor patru teritorii din Ucraina: „Rusia are patru noi regiuni”

[Sursa foto: Sputnik/Ilya Pitalev/Pool via REUTERS]

În tot acest timp, publicul care ia parte la acest discurs se ridică în picioare și îl aplaudă pe liderul de la Kremlin, acesta continuând să spună că locuitorii regiunilor anexate sunt, acum, parte din Ucraina.

„Oamenii din Herson, Donețk, Lugansk și Zaporojie devin cetățenii noștri pentru totdeauna. Occidentul a decis ruperea Uniunii Sovietice, dar nu ne vom raporta la acest status-quo”, a mai spus acesta.

Vladimir Putin laudă dorința oamenilor de a face parte din Rusia

Liderul de la Kremlin a punctat faptul că intenția lui nu este de a reînvia Uniunea Sovietică, în ciuda faptului că a fost acuzat de acest lucru. Cu toate acestea, Vladimir Putin susține că nu există „nimic mai puternic decât voința acestor oameni de a reveni la rădăcinile lor istorice”.

„În 1991, Occidentul credea că URSS nu se va întoarce, sau Rusia nu își va reveni din acea lovitură. Și am avut anii 1990 groaznici, totuși Rusia a rezistat și a devenit mai puternică și și-a luat înapoi locul meritat.

Citeste si: Volodimir Zelenski a îndemnat ONU să excludă Rusia din Consiliul de Securitate! Discursul președintelui ucrainean: „A fost comisă o crimă împotriva Ucrainei”

Dar Occidentul caută noi oportunități pentru a ne lovi și au visat întotdeauna să împartă statul nostru în state mai mici care se vor lupta unul împotriva celuilalt.

Ei nu vor să ne vadă o societate liberă. Vor să ne vadă ca pe o mulțime de sclavi.(...) Doar ne iau drept proști. Rusia este o țară grozavă și este o civilizație grozavă și nu va continua să trăiască sub aceste reguli”, a mai spus președintele rus, conform digi24.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Rușii, obligați să participe la miting-urile care sprijină referendumurile pentru anexarea teritoriilor Ucrainei

Situația frontului, varianta rusă: Forțele ruse au distrus șase posturi de comandă ale trupelor ucrainene

Rușii, obligați să participe la miting-urile care sprijină referendumurile pentru anexarea teritoriilor Ucrainei

Ce riscă rușii care sunt chemați în armată și nu se conformează ordinului de mobilizare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies