Un concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut: „Eu te iubesc în secret, Maria!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 11 mai, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Maria, concurentă la Puterea Dragostei
Maria, concurentă la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei va fi una din care nu vor lipsi dezvăluirile incendiare și nici momentele tensionate. Ce se va întâmpla în casa iubirii?


In articol:

Fiecare ediție a emisiunii Puterea Dragostei aduce în atenția publicului conflicte noi, astfel că de multe ori ies la iveală informații picante și pe care concurenți și-ar fi dorit să le păstreze doar pentru ei. Ziua va începe din nou într-o notă tensionată, Alexandra fiind revoltată că ceilalți colegi din casă discută despre cecurile pe care ea le-a câștigat de la începutul competiției și până în prezent.

Ce concurent de la Puterea Dragostei îi va declara iubirea Mariei?

Dincolo de certurile din casa iubirii, un concurent de la Puterea Dragostei va face o afirmație care va reuși să stârneaască o mulțime de controverse. Paul îi va spune Mariei că o iubește încă din perioada în care se afla în România, însă tonul vocii lui va lăsa de înțeles că este vorba doar despre o glumă. Maria nu va pune prea mare preț pe declarația de dragoste pe care i-o va face Paul, astfel că îl va îndemna să nu mai spună lucruri care nu sunt adevărate.

Paul: Eu te iubesc în secret, Maria. Eu de acasă te iubesc în secret.

Maria: Taci măi!

Declarațiile făcute de Paul nu îi vor pica tocmai bine lui Marinescu, acesta fiind ușor deranjat de dezvăluirea concurentului de la Puterea Dragostei.

După câteva momente de liniște, spiritele se vor încinge din nou în casa Puterea Dragostei. Paul și Radu se vor lua la bătaie, iar restul colegilor vor interveni pentru a-i despărți pe cei doi. Concurenții de la Puterea Dragostei își vor arunca vorbe grele și nu își vor putea stăpâni furia, astfel că va fi nevoie inclusiv de intervenția staff-ului pentru ca situația să nu scape de sub control.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 10 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Ayda și Radu sunt la cuțite

După mai multe momente tensionate, concurenții de la Puterea Dragostei vor organiza o nuntă, iar protagoniștii vor fi Ayda și Radu. Cu toate că relația celor doi este în continuare una tensionată, concurenții de la Puterea Dragostei vor intra în joc dornici să se distreze și să se amuze pe seama situației.

Dacă vrei să vezi cum se vor încheia conflictele dintre concurenți, dar și care sunt motivele care au dus la apariția neînțelegerilor urmărește emisiunea Puterea Dragostei marți, de la ora 11:00 și 17:00, pe Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO. Romeo dă cărțile pe față în Gala

 

Citește-ne pe
Citește și:

Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de...

Scandal URIAȘ pe tema numirii șefilor TVR și Radioului Public: coaliția a găsit artificiul pentru a scăpa de CCR

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Scandal monstru in casa Puterea dragostei. Concurentele sar la bataie! Urmariti o editie incendiara VINERI, 7 mai, de la 11:00 si 17:00 pe Kanal D!

Alexandra sare în apărarea iubitului ei: ”De ce să se simtă Codruț amenințat...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea Dragostei luni, 10 mai, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies