Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 10 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Maria se supără din nou pe Marinescu!

,
Maria de la Puterea Dragostei
Maria se supără din nou pe Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Maria și Cristian Marinescu, foștii și, probabil, viitorii iubiți, au un nou semi-scandal. Maria se supără pe fostul iubit și părăsește platoul.

Cei doi păreau că se vor împăca, însă iată că tensiunile continuă între ei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Maria se va enerva atunci când Marinescu nu va dori să discute cu ea și va ieși, temporar, din emisiune.

Nu este singurul fost cuplu care se va certa, existând tensiuni și între Ayda și Radu, foști iubiți.

Maria de la Puterea Dragostei
Maria se supără din nou pe Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Și aceștia ne-au obișnuit cu desele lor certuri, cauzate de gelozia Aydei sau de alte motive.

Cristian Marinescu și Maria au fost acuzați, în dese rânduri, că joacă, de fapt, teatru și că împăcările și despărțirile lor ar fi mișcări discutate de ei înainte.

Cel care a fost cel mai vocal din acest punct de vedere este Cristian Comănici. De altfel, conflictul dintre Marinescu și Comănici este unul ultracunoscut și datează încă de la începutul sezonului 3 de la Puterea Dragostei. Pe lângă jigniri și atacuri, cei doi au fost, la un moment dat, aproape și de violență fizică.

Marinescu, actorul de la Puterea Dragostei!

Acuzat de mai multe persoane că joacă doar un rol la Puterea Dragostei și că nu îl interesează nicio concurentă, Marinescu a recunoscut el însuși că e actor în emisiune. El s-a comparat cu cei de la Hollywood.

Comănici și Alexandra l-au acuzat că face în emisiune exact ce doresc fanii lui, care îl votează în număr mare.

Marinescu este cel mai votat concurent al sezonului 3, chiar mai votat decât Cristian Comănici, care a început sezonul cu un anumit avantaj, având în vedere că este fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane.

Marinescu a avut nu mai puțin de trei iubite în casă, pe Aya, Andreea și, cel mai recent, Maria. Pe lângă aceste trei iubite, a mai flirtat cu multe concurente.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 10 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Ayda și Radu sunt la cuțite

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 10 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Ayda și Radu sunt la cuțite

La protestul STB s-a ajuns la violențe: șoferii care renunță la grevă sunt amenințați și trecuți pe lista neagră/ FOTO

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Alexandra sare în apărarea iubitului ei: ”De ce să se simtă Codruț amenințat...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea Dragostei luni, 10 mai, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Emoții mari în Gala Puterea Dragostei din această săptămână. Cristina Mihaela face un anunț neașteptat. Cine părăsește casa iubirii, dar și cine se va bucura de premiul de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies