Alexandra sare în apărarea iubitului ei: ”De ce să se simtă Codruț amenințat...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea Dragostei luni, 10 mai, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

,
Alexandra sare in apararea lui Codrut
Alexandra ii ia apararea lui Codrut[Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmărește o nouă ediție incredibilă Puterea Dragostei luni, 10 mai, la Kanal D.


In articol:

Săptămâna începe în același ritm în casa Puterea Dragostei, scandalurile se țin lanț între concurenți, iar reproșurile și cuvintele dure sunt în floare în competiție. Conflictele din casa dragostei nu dau semne că se vor ameliora. 

Alexandra sare in apararea lui Codrut
Alexandra rupe tacerea

Alexandra își iese din fire când aude că iubitul ei este amenințat.

Aceasta nu stă prea mult pe gânduri și sare în apărarea lui Codruț. Alexandra a obișnuit publicul cu temperamentul său puternic, iar atunci când se face o nedreptate intervine pentru a rezolva problemele. De această dată, concurenta este vizibil enervată de amenințările care i se aduc partenerului său.

”Vreau să știu de ce Codruț trebuie să se simtă amenințat, cu ce îl ai tu la mână, te rog frumos să-mi spui.” , a spus Alexandra vizibil enervată.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO. Romeo dă cărțile pe față în Gala

Radu și Ayda sunt la cuțite

Conflictele sunt tot mai puternice în casa Puterea Dragostei, deși vechii concurenți nu dădeau semne că se vor liniști, iată că și cei mai noi intrați în casă își declară război după doar câteva săptămâni.

Radu și Ayda sunt vizibil deranjați unul de prezența celuilalt, iar mereu au câte ceva să-și reproșeze, vorbele acide sunt la ordinea zilei între ei.

”Tu taci din gură că ești palid, zici că ai donat sânge.”, i-a spus Ayda lui Radu.

”Pleacă de aici, cu pălăria aia zici că ești primar la trei sectoare, dă-i drumul de aici.”,

i-a replicat Radu.

Alexandra sare in apararea lui Codrut
Ayda și Radu, la cutite

Cei doi nu se înțeleg deloc, iar de fiecare dată când prind momentul au să-și reproșeze câte ceva, cuvintele sunt extrem de dure.

Deși s-au împăcat, Maria și Marinescu au în continuare câte ceva să-și reproșeze, iar tensiunile dintre ei sunt foarte vizibile. Maria încearcă să poarte o discuție cu iubitul ei, iar acesta este dezinteresat total de ceea ce vrea tânăra să-i spună.

Alexandra sare in apararea lui Codrut
Comanici, dezvaluiri despre Marinescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Comănici face dezvăluiri incredibile despre Marinescu, la fel cum a precizat și Romeo, acesta stă în competiție numai pentru bani și nu-și dorește să plece prea curând din casa Puterea Dragostei.

”Emisiunea asta, pentru Marinescu este cloșca cu ouă de aur, niciodată nu o sa plece de aici.”, aprecizat Comănici.

De asemenea, Codruț îi reporzează lui Comănici că este parșiv și lacom și să nu mai vorbească despre restul concurenților.

Citeste si: Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de la 16:00 ți de la 19:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de...

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO. Romeo dă cărțile pe față în Gala

Un nou scandal de proportii in casa iubirii! Urmariti o noua editie incendiara "Puterea dragostei", sambata, 8 mai, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies