Traian Băsescu nu a plecat din vila de protocol, deși a fost somat. Ce riscă fostul președinte al României

,
traian-băsescu-casă-raapps

Traian Băsescu nu a plecat din vila de protocol, deși a fost somat

[Sursa foto: Facebook]

Traian Băsescu a continuat să stea în vila de protocol. Astăzi, 1 iunie, era ultima zi în care acesta mai putea părăsi vila, însă nu a făcut acest lucru. Acum, se așteaptă ca acesta să fie executat judecătoresc.


In articol:

Vila de protocol în care Traian Băsescu locuia trebuia să fie evacuată de către fostul președinte al României astăzi, 1 iunie.

Cu toate acestea, politicianul nu a plecat, în ciuda faptului că a fost somat. Din cauza faptului că ordinul nu a fost respectat, acesta poate fi acționat în instanță și poate fi executat judecătoresc, potrivit Romaniatv.net.

„Nu e nicio bizarerie. E o lege care e pusă în aplicare, că e pusă retroactiv, vor decide alţii. Că e vorba de drepturi dobândite şi luate, iar vor decide alţii.

Citeste si: Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

Pe mine m-a intrigat replica unui lingău la Orban (Ionel Dancă, prezent în studioul România TV, n.red) care spune că  «  ia uite că, în 60 de zile, nu a reuşit să îşi găsească bucătărie  ».  Eu îi spun nătărăului că, înainte să stabileşti o bucătărie, trebuie să găseşti un apartament. Dacă

el o obişnuit să cumpere apartamente ca pe ciorapi, eu, personal, am văzut vreo 50 şi ceva de case ca să mă hotărăsc la una.

Cine crede că în 60 de zile te muţi e cel puţin naiv sau n-a trăit experienţa asta”, a spus Traian Băsescu, la un post de televiziune, despre motivul pentru care nu a părăsit vila de protocol.

Maria Băsescu a venit la vila de protocol, dar nu a făcut declarații

La vila de protocol a ajuns și soția acestuia, Maria Băsescu, dar aceasta a preferat să se abțină de la orice comentarii. În prezent, se așteaptă ca RA-APPS să formuleze, conform Stirileprotv.ro, o cerere în instanță și, prin urmare, Traian Băsescu să fie executat judecătoresc.

Citeste si: Traian Băsescu, primele declarații după externare. Care este starea de sănătate a fostului președinte

Din cauza faptului că fostul președinte al României a fost declarat colaborator al fostei Securități, acesta a fost obligat să se mute din vila de protocol.

traian-băsescu-casă-raapps

Traian Băsescu nu a plecat din vila de protocol, deși a fost somat

[Sursa foto: Facebook]

Mai mult decât atât, se pare că acesta nu ar fi fost acasă astăzi, deoarece s-ar afla Bruxelles, ude efectuează o vizită în calitate de europarlamentar.

Traian Băsescu susține că este atacat în prezent, deoarece nu mai beneficiază de statutul de președinte

„Să fim serioşi! În momentul de faţă, ura şi prostia, laşitatea şi mizeria! N-au fost în stare să se bage cu mine cât am fost în funcţie. După ce n-am mai avut putere, se arată foarte vajnici. Nişte pigmei!

Rămân nişte pigmei cei care m-au adus în situaţia asta. Mă deranjează abordarea unor lichele care toată ziua au lins pe unde au putut, inclusiv la mine ”, a mai adăugat acesta.

„După ce am dobândit apartamentul plătind prima rată şi semnând actele de vânzare-cumpărare, am demarat celelalte procese. Ai nevoie de un contract de energie electrică, de gaze, de apă. Am comandat o bucătărie care să fie amplasată în acest spaţiu pe care l-am cumpărat.

Nu-mi problema să rămân în această casă şi pe care, în urma discuţiilor şi a dezbaterilor publice, chiar nu îmi mai doresc să locuiesc vreodată aici. Nici nu pot să plec în 60 de zile. O să plec când casa pe care am contractat-o este în măsură să primească locatari. Acum e un apartament cu pereţii goi, cu nimic în ei”,  a adăugat fostul șef de stat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina: „Ce voiai mai mult?”

Olaf Scholz, mesaj ferm pentru Putin: 'Nu vom accepta rezultatele acestor simulacre de referendumuri, iar sprijinul nostru pentru Ucraina nu va fi diminuat'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Traian Băsescu a spus care este motivul pentru care încă nu a părăsit casa RAAPPS

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies