Traian Băsescu, primele declarații după externare. Care este starea de sănătate a fostului președinte

,
Traian Băsescu

Traian Băsescu, primele declarații după externare. Care este starea de sănătate a fostului președinte

[Sursa foto: Facebook Traian Băsescu]

Traian Băsescu a fost externat miercuri, 30 martie, de la spitalul din Bruxelles. Cum se simte fostul președinte?


In articol:

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost externat de la un spital din Bruxelles.

Iată care este starea sa de sănătate.

Traian Băsescu

Traian Băsescu a fost externat miercuri.

[Sursa foto: Facebook Traian Băsescu ]

Citeste si: Traian Băsescu a revenit în România. Fostul președinte al României a fost externat din spitalul de la Bruxelles

Traian Băsescu, primele declarații după externare. Care este starea de sănătate a fostului președinte

Traian Băsescu a vorbit recent despre dificultățile cu care s-a confruntat în ultima vreme. Potrivit dezvăluirii făcute de fostul președinte, acesta a avut de-a face cu „ un colaps de sănătate pe fond de infecție” care îi trecuse în sânge.

Fostul președinte a fost întrebat la România TV despre starea lui de sănătate. Astfel, Traian Băsescu a ținut să sublinieze că este „departe de a fi pe moarte”, așa cum a fost prezentat de „toate televiziunile”.

„Nu-s pe moarte, aşa cum m-aţi prezentat nu numai dvs, ci toate televiziunile. Sunt departe de a fi pe moarte. Mă simt foarte bine”, a spus Traian Băsescu.

„A fost un colaps de sănătate pe fond de infecţie care îmi trecuse în sânge”

Citeste si: Traian Băsescu a fost externat din spital, dar starea lui de sănătate nu e bună! Maria Băsescu: "Are probleme și la plămâni și la inimă"

De asemenea, acesta a explicat și că s-a simțit într-adevăr foarte rău, iar medicii „au stabilit un diagnostic de pneumonie acută”.

„Domnule Ciutacu, dumneavoastră dacă aţi fi într-o situaţie ca a mea, aţi putea sta acasă la Bruxelles să vă lăsaţi soţia singură acasă? M-am simţit foarte rău. Am stat o săptămână în Spitalul Militar din Bucureşti, sapte zile sub tratament cu un diagnostic de bronhopneumonie acută.

După șapte zile am venit acasă, am mai stat o săptămână. Mi s-a părut că m-am restabilit. Am plecat la Bruxelles unde a fost un colaps de sănătate pe fond de infecţie care îmi trecuse în sânge. La Bruxelles au stabilit un diagnostic de pneumonie acută”, a completat Băsescu.

Traian Băsescu a declarat că tratamentul a fost unul puternic, cu antibiotice şi cortizon. Acum, spune el, se simte foarte bine și s-a întors în România.

„Am primit un tratament puternic cu antibiotice şi cortizon, în Belgia, la Spitalul Universitar unde am fost tratat tot cu antibiotice. Mă simt bine şi am venit să pa rticip la rezolvarea problemelor pe care le am acasă”, a conchis fostul președinte.

Traian Băsescu a anunțat clar și răspicat că nu demisionează din Parlamentul European pe motiv că atunci când a fost ales, anunțul CNSAS-ului privind problemele sale din trecut cu Securitatea era deja public. Acesta a mai explicat că decizia Justiției nu este corectă în cazul său, deoarece nu a dat nicio informație despre declarații sau atitudini politice.

„Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un covid. Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aeroporturi, în avioane, să port mască tot timpul”, a transmis Traian Băsescu joi după-amiază.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Bilanț coronavirus marți, 9 august 2022. A explodat numărul cazurilor noi în ultimele 24 de ore. Este în creștere numărul pacienților internați la ATI

Marea Britanie se topește - Avertizare de căldură extremă pentru regiuni din Anglia şi Ţara Galilor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cât de periculoasă e centrala nucleară Zaporojie din Ucraina pentru România. Avertismentul directorului general al Agenției Internaționale pentru Energie Atomică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies